Jennifer Lopez, secretele frumuseții la 50 de ani

jennifer lopez dieta

Actrița și cântăreața împlinește la vară 50 de ani, dar nu-și arată anii sub nicio formă. Jennifer Lopez se preocupă intens de aspectul ei, dar nu pare să exagereze cu intervențiile chirurgicale, ci, mai degrabă, se concentrează pe sport și pe o dietă echilibrată.

Recent, Jennifer Lopez și iubitul ei, fostul jucător de baseball Alex Rodriguez, au inițiat o provocare de Instagram prin care au renunțat timp de 10 zile la consumul de carbohidrați și la zahăr. Ei au documentat video toată durata de abstinență alimentară și au îndemnat și alte vedete să li se alăture. Practic, J Lo a tăiat complet din dieta zilnică legumele cu amidon, dulciurile, produsele de patiserie, anumite fructe, cerealele, chiar și îndulcitorii artificiali, produsele lactate, sucurile acidulate și alcoolul.

jennifer lopez dieta

Vedeta a încheiat provocarea cu succes, dar a recunsocut că nu i-a fost deloc ușor să urmeze această dietă. “Eu și cu Alex ne-am chinuit ceva…”, a spus J Lo, care nu a respins ideea de a reveni la acest stil de viață din când în când.

Jennifer Lopez e cunoscută pentru disciplina ei. Urmează un program de fitness bine stabilit, pe care nu-l ratează niciodată. “Câteodată, mă simt obosită și-mi vine să sar peste antrenamente, dar îmi spun “Poți s-o faci, e doar o oră”. E vorba doar de a trage de tine că sa nu fii o legumă”, povestește artista.

jennifer lopez dieta

În ceea ce privește alimentația, J Lo lucrează cu nutriționista Haylie Pomroy, care i-a recomandat să mănânce proteine și legume fără amidon, grăsimi sănătoase și carbohidrați complecși (orez brun și cartofi dulci). De asemenea, din meniul lui Jennifer Lopez au dispărut alimentele procesate, alcoolul și cofeina și a crescut consumul de apă.

Așa că, la cei 50 de ani pe care îi va împlini pe 24 iulie, Jennifer Lopez arată mai bine ca niciodată, lucru care o motivează să nu se abată de la rutina care îi menține aspectul tânăr.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle