Jennifer Lopez, ritual de frumusețe în pandemie

jennifer lopez

Chiar dacă pandemia i-a dat peste cap planurile de nuntă ale celebrei Jennifer Lopez, nimic nu îi schimbă rutina de înfrumusețare și stilul de viață sănătos.

În interviul video, realizat în grădina casei sale din Miami (Florida), cu Ellen DeGeneres, în aprilie, Jennifer Lopez arată senzațional. 51 de ani pe care îi va împlini luna aceasta? Mai curând, 30 de ani!

Care sunt secretele unui ten și corp de invidiat? Vă spun tot ce am aflat!

„Oamenii mă întreabă tot timpul despre pielea mea,” a recunoscut Jennifer Lopez, într-un interviu acordat publicației Today. „Trebuie să recunosc, am o moștenire genetică foarte bună. Mama și bunica au avut o piele impecabilă, așa că am fost binecuvântată în acest sens. Nu mi-am făcut nicio intervenție estetică, injectabile sau fillere sau ceva similar.”

Dar, asta nu înseamnă că ignoră nevoile tenului sau pe cele ale corpului, pentru un aspect și tonus ca la 30 de ani.

Unul dintre secretele vedetei este menținerea constantă a unei rutine ce include curățare, hidratare și protecție împotriva razelor soarelui (nu neapărat produse de îngrijire anti-age, pe care încă le mai amână). Un alt secret mărturisit unei publicații americane: „Încerc să respect programul de somn. Nu fumez și nu beau alcool.”

jennifer lopez ritul frumusete

La finalul lui 2019, linia de îngrijire a pielii care urma să poarte semnătura lui Jennifer Lopez nu apăruse încă, deși fusese anunțată din 2018. Iar 2020 nu este un an prea prietenos cu planurile vedetei (de fapt, cu niciun plan al vedetelor sau al majorității dintre noi). În orice caz, „Am lucrat mult la această linie pentru că nu vreau să lansez orice. Vreau să fie produse care să înglobeze tot ce am învățat și toate secretele de îngrijire aflate. Ceva care să nu implice ace, ci care să funcționeze. Pe asta poți conta când vezi numele meu trecut pe acel produs.”

Până la lansarea liniei de îngrijire marca Jennifer Lopez, iată ce face și ce folosește în timpul zilei:

„Mă spăl pe față și mă hidratez zilnic. Întotdeauna mă spăl pe față după ce fac mișcare. În felul acesta mențin porii curați și îmi simt pielea sănătoasă. În plus, cred cu tărie în puterea SPF-ului și încerc să nu stau prea mult la soare.”

Pentru curățarea tenului: Lancer The Method Cleanse.

Pentru hidratarea și protejarea pielii: L’Oréal Paris Bright Reveal Brightening Day Moisturizer SPF 30 și Dr. Hauschka Rose Day Cream.

Un machiaj de zi cu zi înseamnă: Perricone MD No Makeup Foundation Serum SPF 20 și concealer-ul Jane Iredale Corrective Colors.

După cum scriam mai sus, stilul de viață sănătos de la care nu se abate Jennifer Lopez completează o piele cu un aspect fresh!

Dietă

„Urmez o dietă sănătoasă…Ce mănânci nu afectează doar felul în care arăți, ci și felul în care arată pielea ta. Soluția mea împotriva poftelor: proteinele. Acestea dau senzația de sațietate pentru mai mult timp și sunt un combustibil grozav pentru masa musculară. Beau multă apă (nu măsor paharele, doar beau multă, pe tot parcursul zilei), și mănânc multe legume și fructe proaspete, iar acestea joacă un rol esențial în calitatea pielii mele.”

Alcool, țigări, cafeină

„Niciuna din cele trei. Acestea chiar îți distrug pielea pe măsură ce îmbătrânești.”

Somn

„Cred că acesta este secretul numărul 1: să dormi suficient mereu. Pentru mine, ideal ar fi să dorm 9-10 ore, dar mă asigur că nu dorm mai puțin de 8.”

Sursa: theskincareedit.com.

Foto: Hepta