Jennifer Lopez, în fruntea clasamentului vedetelor fabuloase, trecute de 40 de ani

jennifer lopez

Jennifer Lopez a ieșit prima în topul preferințelor publicului în ceea ce privește vedetele trecute de 40 de ani care încă își mențin un aspect și un tonus fabulos.

JLo (51 de ani) le-a întrecut în clasament pe Jennifer Aniston (52 de ani, poziția doi), pe Kim Kardashian (40 de ani, poziția trei) și pe Victoria Beckham (46 de ani, poziția patru).

jennifer lopez

Sondajul realizat pe publicul britanic mai include vedete precum Helen Mirren, Kate Bekinsale, Brad Pitt, Will Smith, Naomi Campbell, Idris Elba,  Daniel Craig sau Tom Cruise.

jennifer aniston

victoria beckham

Jennifer Lopez reușește să se mențină și în fruntea clasamentului celor mai mediatizate vedete, în urma numeroaselor zvonuri legate de problemele întâmpinate în relatia de patru ani pe care o are cu Alex Rodriguez, fost sportiv de performanță. Vedeta l-a iertat pe Rodriguez în urma escapadei acestuia cu o mai tânără vedeta de mâna a doua, aventură care s-a dovedit a fi una platonică. JLo se află în prezent în Republica Dominicană, unde filmează alaturi de Lenny Kravitz pentru producția Shotgun Wedding.

De asemenea, numele lui JLo se află pe buzele tuturor și în urma afirmațiilor ei conform cărora aspectul ei tineresc se datorează numai și numai folosirii pe post de produs de îngrijire a uleiului de măsline, ingredientul de bază al liniei ei de produse de skincare lansat recent. Jennifer Lopez a negat cu tărie faptul că ar fi apelat la intervenții estetice invazive sau la injecții cu botox pentru a avea un aspect fresh, tânăr, lucru care a pus și mai mult gaz pe focul speculațiilor.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle