Jennifer Lopez, în cea mai îndrăzneață apariție de până acum

jennifer lopez sexy

Jennifer Lopez (51 de ani) împinge limitele de la an la an și parcă arată din ce în ce mai bine. Dovadă stau fotografiile publicate recent de artistă, în care pozează nud, iar corpul ei pare sculptat. Fotografiile lui Jennifer Lopez sunt cele mai sexy de până acum, iar vedeta apare goală-goluță și nu poartă decât inelul de logodnă cu diamant.

Ședința foto încărcată de senzualitate anunță lansarea noii ei melodii, In The Morning, care va fi disponibilă începând cu data de 27 noiembrie.

In fotografiile promotionale, Jennifer Lopez nu poarta nimic altceva în afara de inelul de logonda de la Alex Rodriguez, cu care trebuia să se căsătorească în această vară, dar planurile au fost amânate.

jennifer lopez sexy

Surpriză! Iată coperta noului meu single #InTheMorning. Piesa va fi lansată vineri”, a anunțat vedeta pe contul ei de Instagram.

JLo a lansat atât fotografiile în ipostaze sexy cât și un video în care fizicul ei fără cusur poate fi admirat în toata splendoarea, iar Jlo se prezintă în fața camerei din unghiurile ei cele mai reușite.

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Pe lângă noile ei melodii, Jennifer Lopez se pregătește și de lansarea primei ei linii de cosmetice de îngrijire, JLO Beauty, care va apărea pe piață la 1 ianuarie 2021. Vedeta a declarat ca lansarea propriei ei linii de produse cosmetice este un vis vechi de 30 de ani și nu este un moft apărut peste noapte, un hobby care s-o țină ocupată.

Foto: Instagram

Categorii Lifestyle