Jennifer Lopez – fotografie cu trei generații- mamă, fiică și bunică

jennifer lopez trei generatii

Jennifer Lopez știe să se mențină în atenția publicului. Recent, vedeta a publicat o fotografie emoționantă, în care apare alături de fiica ei, Emme, în vârstă de 13 ani, și de mama ei, Guadalupe Rodriguez, în vârstă de 75 de ani -trei generații – mamă, fiică și bunică.

Alături de fotografia care cuprinde cele trei generații de femei, artista a scris: ”Mama strălucește cel mai bine. JLo Beauty pentru ten strălucitor, minunat, adresat vârstelor cuprinse între 7 și 77 de ani”.

jennifer lopez

Jennifer Lopez a publicat fotografia pentru a-și promova linia de produse cosmetice de îngrijire lansată de câteva luni. Artista și-a creat gama de produse de îngrijire pentru ten pe baza uleiului de măsline, secretul aspectului ei tineresc. Vedeta a și menționat odată cu lansarea că nu și-a făcut nicio intervenție invazivă asupra feței, iar sigurul ingredient minune pe care îl foloseste fiind uleiul de măsline.

JLo Beauty s-a bucurat de succes imediat după lansare, chiar dacă a intrat pe o piață suprasaturată de produse de înfrumusețare lansate de celebrități, precum Rihanna, Kylie Jenner, Kim Kardashian, Pharrell Williams sau Selena Gomez.

jlo beauty

Jennifer Lopez s-a aflat în lumina refelctoarelor mai mult ca oricând în această perioadă, după anunțul despărțirii de logodnicul ei, Alex Rodriguez, după patru ani de relație. Zilele acestea, Jennifer Lopez a fost văzută în compania fostului ei iubit, actorul Ben Affleck; cei doi au participat împreună la un concert organizat la Los Angeles în vederea promovării campaniei de vaccinare, prezidat de Meghan Markle și de Prințul Harry.

Foto: Instagram, Hepta

Categorii Lifestyle