Jennifer Lopez, cu silueta la vedere într-un selfie incendiar

Jennifer Lopez a publicat pe rețelele de social media o fotografie în care apare într-un costum de baie minsucul, iar selfie-ul incendiar a strâns nenumărate aprecieri din partea fanilor. Cui îi vine să creadă că vedeta va împlini la vară 51 de ani?

Se pare că artistele care depășesc cea de-a 50-a decadă de viață au descoperit secretul tinereții fără bătrânețe, cel puțin în cazul lui JLo, dar și al lui Jennifer Aniston sau al Sandrei Bullock, toare bucurându-se de un tonus de invidiat.

Jennifer Lopez este mai activă ca oricând și conduce detașat în topul vedetelor aflate pe val. Filmul ei, Hustlers, care chiar dacă a ratat nominalizările la Oscar, a primit critici pozitive și a fost un succes de casă, reprerezentația ei de pe scena Superbowl, alături de Shakira, rămâne de referință în istoria show-urilor live, relația cu logodnicul ei, Alex Rodriguez, înflorește… iar J Lo arată la fel de bine (dacă nu mai bine) în costum de baie ca orice model de 20 de ani.

View this post on Instagram

Relaxed and recharged. 🤍

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo) on

Jennifer Lopez are un regim de viață foarte ordonat, pentu că o astfel de siluetă se mentine cu ceva eforturi: sport în fiecare zi și alimentație sănătoasă.

Silueta perfect conturată a vedetei, în care i se poate vedea musculatura bine definită și abdomenul cu pătrățele este scoasă în evidență și mai bine de costumul de baie alb. Alături de fotografie, vedeta a comentat: ”Relaxed and recarged” – Relaxată și cu bateriile încărcate.

Categorii Lifestyle