Jennifer Lawrence, în noua campanie Dior

jennifer lawrence

La sfârșitul lunii mai, când era proaspăt scoasă din cuptor colecția Dior Cruise 2019, scriam aici despre ce ne-a plăcut, despre escaramuzas și ideea în jurul căreia s-a plimbat Maria Grazia Chiuri pentru moodboardul acestei colecții.

Sunt rochii ale căror siluete încă ne sunt foarte vivide în memorie, cum e rochia albă cu harnașamente negre, cea din tul, neagră, cu sacoul cambrat, asocierea de imprimeuri wild și inspirate din portul mexican, dar mai cu seamă vibe-ul edgy și empowering o pun pe harta colecțiilor „de ținut minte“.

Multe dintre piesele din Dior Cruise 2019 sunt acum purtate de Jennifer Lawrence în noua campanie a colecției, iar atmosfera din timpul prezentării, cu prezența călărețelor mexicane, care au luat cu asalt spațiul unde a fost dezvăluită colecția, s-a păstrat și în imaginile campaniei. O vedem pe Lawrence îmbrăcată în piese Dior, accesorizată și purtându-și geanta personalizată, însoțită de elementul devenit parcă laitmotivul acestei colecții – calul.

jennifer lawrence

Relația actriței cu Dior a-nceput în mod oficial când a ales să poarte o rochie Dior din colecția pentru primăvară-vară 2013, când și-a primit primul Oscar, pentru Silver Linings Playbook. De-atunci, în mai toate momentele importante din cariera ei, am văzut-o purtând Dior, iar casa a luat-o sub aripă și a transformat-o în muză, așa se explică prezența constantă a lui Lawrence pe mai toate „cărările“ Dior, fie că vorbim de linia de parfumuri, produse de make-up, ready-to-wear ori haute couture.

jennifer lawrence jennifer lawrence jennifer lawrence jennifer lawrence

Citește și…

Dior Cruise 2019: volane, harnașamente și femei puternice

Jennifer Lawrence, imaginea noului parfum Dior Joy

Foto: hepta.ro