Jennifer Lawrence este mai sexy ca niciodată în thrillerul „Red Sparrow”

Aștept cu nerăbdare premiera peliculei Mother!, un thriller psihologic regizat de Darren Aronofsky, cu Jennifer Lawrence în rolul principal, însă acesta nu este singurul film la care actrița a lucrat în ultima perioadă.

Aceasta a făcut din nou echipă cu regizorul Francis Lawrence, alături de care a lucrat la ultimele trei părți ale francizei The Hunger Games, de această dată pentru un film cu spioni care promite muuuult suspans, dar și multă acțiune: Red Sparrow.

Acțiunea are loc în Rusia, unde o fostă balerină, Dominika Egorova (Lawrence), este recrutată de guvern pentru a se transforma într-un spion. Sau, mai bine spus, într-o „vrabie”, titulatură primită de femeile care erau antrenate pentru a-și seduce țintele. Primul teaser al filmului este destul de întunecat și misterios, iar Jennifer este mai sexy ca niciodată!

Pe fundalul teaserului, auzim și o voce care explică cine este Dominika Egorova: „Când am fost în Moscova, am auzit despre un program în care tinerele agente erau antrenate să seducă și să manipuleze. Să se folosească de trupul lor. Să se folosească de orice. Le spuneau vrăbii. Asta este ea.”

Iar după acest filmuleț de un minut și 29 de secunde, cred că pot spune că Red Sparrow e un film care va stârni curiozitatea tuturor. Singura problemă este că va trebui să așteptăm până pe 2 martie 2018 pentru el!

jennifer lawrence

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle