Jennifer Lawrence a luat o decizie neașteptată

jennifer lawrence

După ce Cameron Diaz a anunțat că își încheie socotelile cu lumea cinematografiei, avem încă o veste care a șocat Hollywood-ul.

Jennifer Lawrence, îndrăgita actriță în vârstă de 27 de ani, care se bucură de o carieră artistică înfloritoare la Hollywood, a declarat că va renunța la actorie pentru o perioadă. Actrița principală din “Red Sparrow” este una dintre cele mai bine plătite actrițe, câștigând Oscarul în 2012 pentru cea mai bună actriță, în cadrul filmului “Silver Lining Playbook”. Nimeni nu se aștepta la această decizie pe care Jennifer a dezvăluit-o în mod public cu puțin timp în urmă.

Ea a mai menționat faptul că renunță la actorie pentru un an, deoarece își dorește să se dedice activității de implicare a tinerilor în politică. Actrița este implicată în mai multe campanii, printre care se numără organizația care luptă împotrivă mitei în politică, dar și organizația care militează pentru drepturile femeilor și a egalității între sexe. Nume sonore precum Adele și Cameron Diaz i s-au alăturat actriței în cadrul campaniei pentru drepturile femeilor.

Categorii Lifestyle