Jennifer Hudson o va interpreta pe Aretha Franklin în filmul biografic despre Regina Muzicii Soul

jennifer hudson aretha franklin

Jennifer Hudson o va intrepreta pe regina muzicii soul Aretha Franklin în filmul biografic intitulat după celebrul hit al artistei, ”Respect”

Filmul va prezenta povestea vieții uneia dintre cele mai mari cântărețe americane, decedată în 2018, la vârsta de 76 de ani, din cauza cancerului pancreatic. ”Respect” urmează să fie lansat chiar de Crăciun.

Respect

Scenă din film – Jennifer Hudson și Mary J. Blige 

Aretha Franklin a fost și producător în propria ei biografie ecranizată și ea a fost cea care a ales-o pe Jennifer Hudson să-i joace rolul. Filmul prezintă povestea ascensiunii Arethei Franklin în lumea muzicii – din copilărie și până la maturitate și prezintă parcurusul care a transformat o într-o artistă legendară, dar și activismul de care a dat dovada în lupta pentru drepturile civile. În film mai joacă vedete precum Marc Maron, Mary J. Blige, Forest Whitaker, Marlon Wayans, Audra McDonald, Queen Latifah, Tate Donovan, Tituss Burgess și Sky Dakota Turner.

Respect

Aretha Franklin a fost una ditre cele mai de succes artiste americane, cu 17 premii Grammy la activ.

Jennifer Hudson este deținătoarea a două premii Grammy și a unui premiu Oscar, primit în 2007 pentru rolul din producția muzicală ”Dreamgirls”. La înmormântarea Arethei Franklin, Jennifer Hudson a susținut un moment impresionant prin interpretarea melodiei religioase Amazing Grace.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle