Jennifer Garner, Zoe Saldana și Ryan Reynolds joacă într-un film produs de Netflix

Netflix pregătește o nouă producție care îi are ca protagoniști pe Jennifer Garner, Zoe Saldana și Ryan Reynolds, informează dailymail.co.uk.

Încă nu se cunosc detalii despre noua peliculă, ci doar că eroul, interpretat de Ryan Reynolds, va face mai multe călătorii în timp pentru a dezlega o enigmă. Proiectul aparținuse inițial studiourilor Paramount, care voiau să-l distribuie în rol pe Tom Cruise, însă se pare că a ajuns la compania lui Ryan Reynolds, Maximum Effort, care va fi co-producătoarea filmului The Adam Project’. Regia va fi semnată de Shawn Levy, iar din distribuție fac parte momentan  Jennifer Garner, Zoe Saldana și Ryan Reynolds. Lor li se vor adăuga și alți actori din cetatea filmului.

Jennifer Garner a încheiat de curând filmările la comedia „Yes Day’ (în care îl are ca partener pe Edgar Ramírez), despre doi părinți care stabilesc o zi în care să accepte orice fel de cerere a copiilor lor și a jucat, de asemenea, în „Fantasy Camp’, în care interpretează rolul unei profesoare care își va îndeplini într-un mod neașteptat visul de-a apărea pe Broadway, iar Zoe Saldana filmează pentru continuările celebrului film „Avatar’, în regia lui James Cameron.

Categorii Lifestyle