Jay-Z face primele dezvăluiri despre infidelitatea sa

Jay-Z și Beyoncé au încercat întotdeauna să fie discreți în ceea ce privește viața personală, evitând declarațiile despre acest subiect, dar și-au exprimat de fiecare dată nemulțumirile prin intermediul artei lor.

Anul trecut, Bey a lansat albumul Lemonade, cu piese despre căsnicie, trădare și gelozie (Hold Up, Don’t Hurt Yourself, Daddy Lessons, Sorry), iar toată lumea s-a gândit atunci că artista a ales să facă dezvăluiri despre relația cu soțul său prin muzica ei. La scurt timp însă, au apărut și primele zvonuri despre un nou album semnat de Jay-Z, o replică la controversatul Lemonade, zvonuri care au fost confirmate în urmă cu două săptămâni, când rapperul a lansat 4:44 (discul este disponibil exclusiv pe Tidal, serviciul lui de music streaming).

Și surprizele nu se opresc aici. Acum două zile, Jay-Z a lansat și un clip-documentar, Footnotes for 4:44, în care, alături de el, apar și Chris Rock, Mahershala Ali, Kendrick Lamar, Will Smith și Jesse Williams făcând diferite mărturisiri despre iubire și relații. Iar confesiunea lui Jay-Z este, evident, despre relația sa cu Beyoncé și modul în care au trecut peste momentele de criză.

„Asta e viața mea reală. Am pornit la drum și am construit această relație frumoasă, care nu a fost construită 100% pe onestitate și a început să se destrame. Au început să se întâmple lucruri pe care publicul le putea vedea. Și am ajuns într-un punct în care am zis: «OK, distrugem totul și o luăm de la început». Este cel mai dificil lucru pe care l-am făcut vreodată”, a spus el.

Jay-Z a rememorat și momentul în care a fost nevoit să o implore pe Beyoncé să nu plece și în care a hotărât să facă o schimbare pentru ca relația lor să poată merge mai departe. În plus, înainte de lansarea 4:44, acesta i-a arătat soției sale tot albumul-confesiune, chiar dacă experiența a fost una dură pentru amândoi: „Am ajuns în momentul în care, dacă voiam ca mariajul să funcționeze, totul trebuia să fie 100% sincer. Absolut nimic fals. Și nu spun că nu a fost inconfortabil, pentru că, evident, a fost. Dar, pentru că am făcut asta atâta vreme, a fost mai puțin inconfortabil.”

Clipul Footnotes for 4:44 este disponibil pe Tidal, alături de noul album al lui Jay-Z, iar dacă nu aveți cont și nici nu vreți să vă faceți încă, vă puteți încerca norocul cu un free trial. Până atunci, vă lăsăm cu o mostră a acestui scurt documentar.

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle