Jared Leto va juca rolul lui Hugh Hefner într-un film despre viața milionarului Playboy!

La o săptămână de la anunțul morții lui Hugh Hefner, compania de producție RatPac Entertainment a confirmat că Jared Leto va fi protagonistul unui film biografic despre viața fondatorului Playboy. Brett Ratner, producătorul executiv al serialului Prison Break și regizorul filmelor Rush Hour 3 și X-Men: The Last Stand, va regiza noua peliculă.

Hefner a murit pe 27 septembrie, la vârsta de 91 de ani, însă biografia sa este un proiect despre care se discută de câteva luni bune. Și chiar Hugh Hefner l-a aprobat în momentul în care au început negocierile pentru el, în luna aprilie a acestui an: „În ultimii ani au existat discuții și un interes major pentru realizarea unui film bazat pe viața mea. Întotdeauna am crezut că, atunci când momentul va fi cu adevărat potrivit, partenerii perfecți se vor aduna în jurul acestui proiect. Cred că am găsit acești parteneri în Brett Ratner și RatPac Entertainment. Aștept cu nerăbdare această colaborare.”

Chiar dacă Hefner nu va mai avea șansa de a vedea cum a fost transpusă viața sa pe marile ecrane, cu siguranță rezultatul final va fi unul spectaculos. Mai ales pentru că personajul lui va fi interpretat de Jared Leto, despre care știm cu toții că face roluri foarte, foarte bune. În 2014, acesta a câștigat Oscarul la categoria Cel mai bun actor în rol secundar pentru interpretarea transsexualului Rayon.

Hugh Hefner a lansat revista Playboy în decembrie 1953, iar primul număr, produs chiar în bucătăria sa și finanțat cu numai 8 000 de dolari de diverși investitori, a avut-o drept protagonistă pe Marilyn Monroe și s-a vândut în peste 50 000 de exemplare. Publicația a atins punctul culminant în noiembrie 1972, când Playboy a vândut 7.1 milioane de exemplare.

În 1992, când a fost întrebat de către cei de la New York Times care este lucrul de care e cel mai mândru, Hugh Hefner le-a dat un răspuns excelent acestora: „De faptul că am reușit să schimb atitudini în ceea ce privește sexul. Că oamenii pot locui împreună acum. Că am decontaminat de prejudecăți noțiunea de sex premarital. Asta îmi oferă mie cea mai mare satisfacție.”

Iar cu un asemenea personaj și cu Jared Leto inclus în proiect, putem paria de pe-acum că și filmul va fi unul cu totul inedit!

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle