Janet Jackson își va lansa documentarul autobiografic care îi poartă numele, la care a lucrat 5 ani

janet jackson documentar

La realizarea documentarului autobiografic intitulat simpu JANET au fost necesari cinci ani. Janet Jackson (55 de ani), sora Regelui Pop, Michael Jackson, a anunțat lansarea producției în două părți care va prezenta parcursul ei în industria muzicală, de la fetița care a crescut într-un orășel mic din Indiana la statutul de star mondial.

”Acesta este adevărul. Ori vă place, ori nu vă place”, își prezintă artista documentarul care îi poartă numele și care va fi difuzat în ianuarie 2022 de posturile Lifetime și A&E. Janet Jackson a prezentat și un prim teaser al producției pe rețelele sociale, care putem vedea aportul mai multor vedete precum Missy Elliott, Mariah Carey sau Paula Abdul la realizarea portretului artistei care a dominat cultura pop mai ales în anii ’80 și ’90–

Documentarul JANET va fi lansat odată cu aniversarea de 40 de ani scurși de la apariția primului album al lui Janet Jackson, lansat în 1982.

janet jackson documentar

Producția de patru ore despre viața lui Janet Jackson conține, de asemenea, și mărturii din partea membrilor familiei ei și imagini de arhivă din copilărie, dar și din parcurusul ei artistic și ne arată cum a ajuns un star mondial. Janet Jackson dat lovitura cu adevărat în industria muzicală cu cel de-al treilea ei album, intitulat Control, lansat în 1986.

janet jackson documentar

Documentarul conține și imagini și înregistrări personale, care nu au mai fost publicate până acum, în care apare și fratele ei mai mare, Michael Jackson (d. 2009), dar și partenerul ei din filmul Poetic Justice, Tupac Shakur, asasinat în Las Vegas în 1996. ”Aceasta este povestea mea, spusă de mine, nu din perspectiva altcuiva. Acesta este adevărul. Îl acceptați sau nu, va place sau nu vă place. Aceasta sunt eu”, spune Janet Jackson în teaserul documentarului care îi poartă numele. 

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle