Jane Seymour (70 de ani, actrița din Dr. Quinn) are aceeași greutate ca la 17 ani

jane seymour

Actrița cunoscută mai ales datorită serialului Dr. Quinn, Medicine Woman (1993-1998), împlinește săptămâna viitoare 70 de ani și se află într-o formă mai bună ca niciodată. Într-un interviu acordat recent, vedeta a spus că se bucură de aceeași greutate ca la vârsta de 17 ani și că totul se datorează exercițiilor de pilates, a unei mese pe zi și a unui pahar de vin și ciocolatei negre.

Jane Seymour se pastrează fit și sănătoasă și cu ajutorul plimbărilor lungi și exercițiilor fizice, dar nu urmează o dietă anume și crede în satisfacerea poftelor alimentare, cu moderație.

Jane Seymour a detaliat și despre faptul că nu mănâncă decât o masă pe zi, ceea ce o ajută să rămână fit. ”E o metodă eficientă. Imediat ce mă trezesc, beau o cafea, apoi îmi încep activitățile de peste zi și uit să mănânc până pe la amiază. Partenerul meu, David, urmează postul intermitent, așa că nu mănâncă nici el până pe la ora 14.00. Dacă mi se face foame mai târziu, după singura masă, mănânc puțină ciocolată neagră și beau un pahar de vin, se pune și asta ca o masă, nu-i așa?”

jane seymour

Jane Seymour a urmat școala de balet și menționează că se bucură și acum de aceeași greutate ca în adolescență.

”Am tot vorbit cu colegele mele de școală pe Zoom și toate arătăm la fel ca atunci, cred că e vorba de educație”.

Vedeta a subliniat că a evitat să-și facă operații estetice deoarece fața unei actrițe trebuie să se miște, să fie expresivă pentru fiecare rol. ”Nu am folosit Botox sau fillere deoarece am nevoie ca fața mea sa fie felxibilă, a subliniat Jane Seymour.”

jane seymour
Jane Seymour în seria James Bond, alături de Roger Moore

”Înca mă simt sexy, iar ceea ce îmi oferă acea strălucire aparte, la vârsta mea, este starea bună de sănătate și felul în care te simți în propria ta piele, fără să te stresezi de trecerea timpului. Cred că încă mai am multe de spus în viața artistică și am fost incredibil de ocupată în această perioadă de pandemie, iar agentul meu chiar glumea pe seama faptului că sunt singura care mai mucește dintre colegii mei de la agentie.”

Jane Seymour joacă în prezent alături de Joan Collins în serialul Glow And Darkness, o drama medievală în care e descrisă viața Sfântului Francisc de Assisi.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle