Jane Fonda recunoaște că este consumatoare marijuana la 82 de ani

jane fonda marijuana

Jane Fonda admite că este consumatoare de marijuana și că folosește o țigară electronică pentru a inhala substanța psihoactivă. Consumul de marijuana este legal în California, Statele Unite, iar actrița tocmai a devenit ambasador pentru brandul Uncle Bud’s, care comercializează produse din canabidiol și din cânepă indiană.

Jane Fonda povestește cum obișnuiește să consume marijuana mai ales pentru a dormi mai bine și că preferă acest drog legal în locul pastilelor de dormit, iar țigara electronică îi controlează dozajul. În 2015, vedeta povestea cu nonșalanță că mai trage din când în când câte un fum de marijuana.

Folosesc o țigară electronică prin care controlez dozajul, e mult mai bine decât să iau pastile de dormit. Dar n-am fost niciodată o consumatoare ferventă. În orice caz, sufăr de osteoartrită, așa orice remedii care mă ajută împotriva durerii și a inflamațiilor sunt binevenite”, adaugă actrița, a carei cea mai recentă producție este serialul de succes de pe Netflix ”Grace and Frankie”.

jane fonda marijuana

În 2015, actrița povestea într-un intreviu acordat publicației DuJour că mai fumează când și când marijuana și a glumit în legătură cu faptul că nu consumă drogul când urmărește filme, deorece acesta îi alterează puterea de judecată.

Nu numai că Jane Fonda fumează la 82 de ani produse pe bază de canabis și de marijuana, dar le recomandă și apropiaților în vârstă, care se confruntă cu diverse probleme de sănătate ca ale ei. ”Am rude în vârstă cărora le-am trimis aceste produse, iar acestea chiar au făcut o diferență în felul în care se simt.”

jane fonda grace& frankie

Jane Fonda, alături de Lily Tomlin, colega ei din serialul Grace and Frankie (Netflix) 

Jane Fonda adaugă ca este un fan înrăit la cânepei și că apreciază beneficiile pe care aceasta plantă le are asupra mediului. Actrița susține că de ani de zile poartă haine din cânepă și este interesată de felul în care planta poate fi folosită la nivel industrial, în producerea multor altor bunuri. ”Spre exemplu, am aflat recent că Henry Ford a fabricat o mașină din fibră de cânepă industrială, care este foarte rezistentă”.

Fonda este o cunoscută activistă și susținătoare a cauzelor de protejare a mediului și a sustenabilității și împărtășește frecvent ideile ei pe conturile de social media, unde este o prezență activă.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle