James Dean va fi readus la viață într-un nou film

james dean

Actorul care s-a stins tragic la doar 24 de ani va fi readus la viață pe marile ecrane ajutorul tehnologiei,  în producția ”Finding Jack”.

Fimul este o dramă despre războiul din Vietnam și va beneficia de tehnologia CGI- Computer Generated Imagery, prin care James Dean va fi readus la viață (doar pe ecrane), iar vocea îi va fi dublată de un alt actor. Chiar dacă a jucat doar în doar trei producții – Giant, East Of Eden și Rebel Without a Cause, James Dean a avut o ascensiune fulminantă în lumea filmului, întreruptă de moartea sa din 1955, într-un accident de mașină, dar a rămas un simbol al generației sale. 

james dean

James Dean și Elizabeth Taylor, secvență din filmul ”Giant”

”Finding Jack” prezintă povestea lui Fletcher Carson, un bărbat care se înrolează pentru războiul din Vietnam cu gândul de a-și da viața pe front, dar care regăsește speranța după ce salvează un câine labrador abandonat. Dupa ce războiul se termină, acesta trebuie să găsească o modalitate prin care sa aducă acasă câinele. James Dean va intrepreta rolul Rogan – și va fi unul dintre protagoniști.

Foto: Hepta

Categorii Lifestyle