Iulia Vântur- secretul unei siluete de invidiat

Iulia Vântur (40 de ani) a dezvăluit secretul unui corp de invidiat. Iată care este ritualul său pentru a se menține în formă!

„Un lucru pe care îl fac în fiecare dimineaţă este să beau un pahar cu apa caldă cu oţet pe stomacul gol. Beau şi cafea, desigur. Sport fac în fiecare zi, indiferent ca că vorbim de pilates, alergat sau yoga”, a povestit Iulia Vântur, recent în emisiunea „Teo Show” de la Kanal D.

Atunci când trebuie să dea jos câteva kilograme, artista apelează la dieta keto. Dieta keto se bazează pe un consum minim de carbohidraţi şi pe produse bogate în grăsimi bune  (peştele gras, avocado, carne).

Cât privește cariera muzicală, Iulia Vântur a bătut un record important în India. Vedeta din România cântă hitul-record Seeti Maar, care a înregistrat peste 125 de milioane de vizualizări pe YouToube şi care este astfel piesa bollywodiană care a bătut orice record de succes, depășind în cel mai scurt timp de la lansare 100 de milioane de vizualizări.

Piesa cântată de Iulia Vântur este parte din coloana sonoră a filmului ”Radhe”, ce-l are cap de afiș pe Salman Khan şi a cărui lansare oficială de pe 13 mai, când în India este marea sărbătoare Eid, a fost aşteptată cu fervoare de zeci de milioane de oameni.

Categorii Lifestyle