Iulia Vântur, de vorbă cu A List Magazine despre timpul petrecut în autoizolare în India, alături de Salman Khan

iulia vantur india

Iulia Vântur a fost invitată în această după-amiază la o discuție pe Intagram live, pe contul @alistmagazine, în care ne-a vorbit despre felul în care își petrece timpul în autoizolare la casa de vacanță lui Salman Khan de lângă Mumbai, India. 

Iulia Vântur (39 de ani)  se află de mai mult de o lună la casa de vacanță din Panvel a lui Salman Khan, situată la distanță de două ore de Mumbai. Vedeta se află acolo alături de celebrul actor indian, de mai mulți membri ai familiei acestuia și de câțiva prieteni. Regulile de autoizolare impuse de autoritățile indiene au prins grupul grupul pe nepregătite acolo, dar Iulia spune că se simte norocoasă că este la casa de vacanță, pentru că are spațiul necesar să stea în aer liber și să facă mișcare. Totuși, zona este periculoasă, casa fiind amplasată, practic, în junglă, unde dau târcoale animalele sălbatice – pantere, șerpi etc. Iulia a mai povestit că nu părăsește proprietatea din cauza restricțiilor impuse, mai dure decât în țara noastră, iar singurul care iese și care face aprovizionarea cu cele necesare este șoferul care le stă la dispoziție.

Iulia Vântur își ocupă timpul cu sport în cea mai mare parte a zilei, cu meditație, yoga, citit, cu sesiuni de călărie și cu muzică, sesiuni întreprinse ad-hoc alături de celelalte persoane din anturaj.

Planurile vedetei au fost date peste cap din cauza izbucnirii pandemiei de Coronavirus, deoarece ar fi vrut să vină acasă anul acesta de Paște. Totuși, Iulia spune că vorbește o dată la doua zile cu părinții ei și aproape zilnic cu prietenii.

Proiectele artistice ale Iuliei au fost suspendate, de asemenea – ea avea în derulare mai multe producții – un film bollywoodian și un serial de acțiune filmat la Londra, pentru care s-a pregătit intens timp de mai multe luni cu un antrenor de la Hollywood.

La vară, pe 24 iulie, Iulia Vantur împlinește 40 de ani, dar nu știe încă dacă va avea posibilitatea de a-și aniversa ziua, din cauza pandemiei. Totuși, ea menționează că își păstrează speranța că totul o sa treacă în cel mai scurt timp și că viața o să-și reia cursul normal. Până atunci, rămâne la casa de vacanță din Panvel, unde își menține o  stare de spirit pozitivă cu sesiuni de meditație și de yoga.

Categorii Lifestyle