Pentru cei care iubesc wellness-ul montan

Ți se întâmplă adesea să visezi cu ochii deschiși la un masaj? Teleferic Grand Hotel e cea mai nouă destinație spa din Poiana Brasov – Teleferic Spa Center. Amplasata strategic, exact in inima padurii, aceasta locatie a luat nastere pentru a te ajuta sa-ti intalnesti toate obiectivele in materie de sanatate si wellness. Pentru ca tu sa te bucuri de o viata mai fericita, mai sanatoasa si mai implinita.

Teleferic Spa Center este o locatie dedicata revitalizarii, detoxifierii si starii de bine. Aici, terapeutii promit sa isi indeplineasca misiunea in orice anotimp, cu ajutorul naturii si ingredientelor sale.

SPA JOURNEY este locul in care poti trai nenumarate experiente senzoriale. Un mix suprinzator intre gesturile delicate ale terapeutilor si ingrediente naturale premium, pentru un cumul de rezultate exceptionale la capitolul relaxare, energizare sau intinerire.

Zona AQUA SPLASH iti pune la dispozitie o piscina wellness cu vedere inspre padure si doua jacuzzi-uri aflate pe terasa exterioara, functionale chiar si in sezonul rece. Si asta nu e tot: la Teleferic Spa Center,  te mai poti de bucura si de un studio fitness si un hair studio.

Categorii Lifestyle