Item of the Week: Fake fur coat, preferata vedetelor chiar și la plus-grade

Chiar dacă iarna întârzie sau ne evită de tot, nu înseamnă că nu putem purta una dintre cele mai adorabile piese din garderobă: haina fake fur. Celebritățile adoră acest tip de jachetă, indiferent de eveniment sau de ținută. Iată câteva exemple de săptămâna aceasta și cum să o porți chiar și la plus-grade: 

The fake fur coat a câștigat foarte mult teren în ultimele sezoane, de când sustenabilitatea și etica sunt conceptele de bază din industria fashion. Cele mai mari case de modă au renunțat la utilizarea blănii naturale, dar nu au renunțat la aspectul boem și confortabil pe care jachetele sau paltoanele din blană o oferă outfiturilor. Astfel, au înlocuit materia primă cu materiale artificiale, mult mai accesibile și care corespund noilor norme, fără ca estetica lor să aibă de suferit. 

Celebritățile nu puteau sta departe de adorabilele haine fake fur, pe care le poartă în orice moment al zilei și la orice tip de ținută. Săpătmâna aceasta am văzut câteva exemple care ne-au inspirat, chiar dacă la noi temperaturile sunt mult peste normal. 

O astfel de haină poate fi purtată și la temperaturi mai mari față de cele obișnuite de iarnă, dacă alegi să porți pe dedesubt o rochie delicată din satin sau din mătase. Valentina Ferragni și Martha Hunt ne fac o demonstrație în acest sens, alegând să poarte o haină în nuanța clasicului Teddy Bear, care îi pune în evidență atât feminitatea, cât și latura ludică a personalității. Supermodelul Joan Smalls, Helena Bordon și Stella Von Senger au mizat, de asemenea, pe nuanțele calde de brandy, arămiu sau caramel.  

Helena Bordon
Joan Smalls
Martha Hunt
Stella Von Senger
Valentina Ferragni

Elsa Hosk a ales o haină scurtă albă, purtată cu jeans și ghete în stilul anilor 70, iar frumoasa Blake Lively a optat pentru o haină albastră, pe care a purtat-o peste o rochie lejeră în aceeași culoare. 

Avantajul unei astfel de piese este că nu trebuie să îți mai bați capul cu tot felul de accesorii și elemente care să-și îmbogățească ținuta. Este suficient de statement și are un aspect suficient de interesant pentru a merge pe regula less is more. Iar cu cât alegi o nuanță mai electrică, precum cea purtată de Blake Lively, cu atât șansele de a trece neobservată se vor apropia de 0 sau chiar vor trece în categoria minus. Și cum interioarele sunt suficient de calde pentru a trece direct la cămașă sau tricou, poți purta în voie piesele preferate de vară, asigurându-te astfel că garderoba ta nu mai depinde de sezoane, ci este una hibridă

Blake Lively
Elsa Hosk

Foto: Hepta