Item of the Week: Cămașa albă. Cum să o porți ca o vedetă

Cămașa albă este una dintre piesele must-have din garderobă. Posibilitatea de a o purta în orice moment al zilei o transformă, indiferent de eveniment, într-unul dintre item-urile preferate ale vedetelor!

Cămașa albă, în simplitatea ei absolută, este un item statement, care nu trebuie să lipsească din garderoba nimănui. Chiar dacă nu îți sare în ochi atunci când deschizi ușile șifonierului pentru a compune o ținută casual, de exemplu, nu uita că te poți baza pe ea. O pereche de pantaloni din piele sau o pereche de jeans și niște stilettos pot fi cele 3 piese ale unui outfit pe cât de minimalist, pe atât de sofisticat. Iată cum poartă celebritățile cămașa albă: 

A propos de varianta de de mai sus, în care spuneam că nu îți trebuie mai mult de 3 piese pentru un look de senzație, Renee Zellweger a purtat la evenimentul dedicat nominalizaților la premiile Oscar de anul acesta, un astfel de outfit. Touch-ul de prețiozitate a fost asigurat de textura pantalonilor și de detaliul glam de pe vârfurile pantofilor. Pe același registru a mizat și frumoasa Charlize Theron, care a optat pentru o fustă-pantalon în dungi. 

Charlize Theron
Renee Zellweger

Nici Blake Lively nu s-a lăsat mai prejos și ne-a surprins cu o ținută casual parcă desprinsă de pe podium, cu influențe Amish, pe care o adorăm. Fusta din catifea, pălăria suprafimensionată și botinele au pus în valoare cămașa albă.

Blake Lively
Franziska Knuppe

Deși clasicul contrast cu negru este nedetronabil în ceea ce privește cămașa albă, nici un outfit all white sau bicolor, în care să integrezi o nuanță puternică, nu este o alegere rea. Trebuie doar să ai grijă la echilibrul valențelor de alb și al texturilor. 

Veronika Heilbrunner
Lorene Scafaria

Cămașa albă, nu trebuie să uităm, a făcut inițial parte din garderoba domnilor, dar a dovedit în timp că este un item extrem de potrivit pentru doamne. Atât de potrivit încât mulți designeri au transformat-o în rochii, așa cum vedem în outfitul purtat de modelul german Caroline Daur. 

Caroline Daur

Foto: Hepta