#ItalianBeauty: 10 etaloane de frumusețe

Este greu să vorbim despre frumusețe și să nu ne ducem imediat cu gândul la Italia și la femeile care au cucerit o lume întreagă.

Cineccita, cel mai mare studio de film din Europa, a dat viață atât unor filme renumite cât și eroinelor pe măsură. Până la urmă, cine poate spune că nu a fost captivat de frumusețea și senzualitatea Ginei Lollobrigida în rolul Esmeraldei din Cocoșatul de la Nôtre Dame, sau de alte nume sonore precum muza Fellini – Claudia Cardinale sau Monica Vitti?

Iată care sunt 10 dintre cele mai frumoase femei, originare din Italia.

Gina Lollobrigida, “Strange Bedfellows” 1965
Claudia Cardinale 1964
Monica Vitti, “Modesty Blaise” (1966)

Lumea modei nu a fost nici ea privată de prezența femeilor frumoase, precum supermodelul Carla Bruni – care pe parcursul carierei sale a fost imaginea Christian Dior, Chanel, Versace, dar și imaginea bijuteriilor BVLGARI, sau Mariacarla Boscono – care se poate lăuda cu numeroase apariții în publicația VOGUE.

Carla Bruni-Sarkozy – Arrivals at the S/S 2017 Chanel fashion show in Paris. On october 4th 2016
Mariacarla Boscono – Chanel fashion show Haute-Couture Spring / Summer 2017 in Paris. On january 24th 2017
Mariacarla Boscono – Versace fashion show ready to wear Fall-Winter 2017/2018 in Milan. On february 24th 2017.

Bineînțeles că nu le puteam uita pe Monica Belucci, superba Sophia Loren și fermecătoarea Isabella Rosselini – în cazul cărora putem spune că frumusețea nu dă semne să pălească prea curând. În prezent, ne bucurăm de aparițiile fresh ale modelelor precum Margherita Missoni sau Bianca Balti, care ne dovedesc încă o dată faptul că italiencele au acel “je ne sais quoi”.

Isabella Rossellini arriving at the Palais des Festivals for the opening ceremony and the screening of the film La Tete Haute as part of the 68th Cannes Film Festival in Cannes, France on May 13, 2015.
Sophia Loren, 1958
Monica Bellucci – Red Carpet 70th Anniversary Ceremony at the 70th Festival of Cannes 2017
Bianca Balti – Red carpet for the 70th Anniversary’s party during the 70th Cannes International Film festival. On may 23 2017
Margherita Missoni arriving at Giambattista Valli runway show.

Sursa aici!

Categorii Lifestyle