Italian Dinner date cu Ana Wagner @Musette Kube

invitatie Italian Dinner

„Italia este sursă de inspirație pentru multe din desenele mele. Insula Capri este un paradis cu mici grădini si peisaje cum rar întâlnești. Acolo cred că am văzut verdele cel mai verde”, spune Ana Wagner, designerul din spatele Wagner Arte, despre lucrurile care au inspirat-o să ofere un regal al culorilor și formelor într-o expoziție inedită, Italian Dinner with Ana Wagner & Wagner Arte.

Așadar, în perioada18-24 iulie, la galeria Musette Kube (Calea Victoriei 114), între orele 17-20, puteți face o incursiune într-o Italie văzută altfel, printre lucrări de grafică, pictură, bijuterii, obiecte din porțelan, panouri decorative (acestea din urmă, imaginate de Ana Wagner și realizate în colaborare cu Bogdan Teodorescu).

Miza expoziției este să ofere vizitatorilor un Italian Dinner estetic, precum o cină în stil italian: frugal dar sofisticat, proaspăt și atent la combinațiile ingredientelor, într-o atmosferă caldă de familie ce sporovăie vesel în jurul mesei. Tocmai de aceea expoziția are o scenografie surpriză.

Ana Wagner este absolventă a Academiei de Arte Frumoase din București, unul dintre artiștii plastici care au marcat, în ultimii ani, arta porțelanulului pictat din România. Fondator și coproprietar, alături de sora ei, Irina Wagner, al atelierului și galeriei „Wagner arte frumoase și povești”, Ana Wagner este designerul creațiilor Casei Wagner.

Categorii Lifestyle