It items: 5 piese must-have pentru toamna aceasta

Toamna a fost neașteptat de punctuală anul acesta, așa că nu trebuie să te mire dacă pentru zilele următoare e nevoie să scoți din dressing trenciul, un cardigan sau perechea favorită de botine. Așa că hai să ne pregătim din timp și să stabilim care sunt cele 5 piese must-have ale acestui nou sezon. 

Parka/Trench coat beige 

It items: 5 piese-cheie pentru toamna aceasta
Parka Reserved

Nu-ți putem da prognoza următoarelor săptămâni cu precizie, dar îți putem spune că e bine să ai la îndemână o piesă neutră, pe care, la o adică, să o pui pe umeri, în timpul plimbărilor de seară pe care le adori. Trench coat-ul clasic sau parka reprezintă variantele perfecte. Sunt ușor de purtat cu diverse outfituri, au buzunare și țin de cald. Optează pentru o nuanță de beige pe care să o poți asorta ușor cu o varietate cromatică cât mai mare. 

Puloverul clasic sau supradimensionat

It items: 5 piese-cheie pentru toamna aceasta
Pulover Marks&Spencer

Fie că îl porți în talie, fie că îl împachetezi și îl pui în geantă, nu se știe niciodată când ai nevoie de un pulover confortabil, care arată senzațional purtat cu o fustă din mătase sau din satin. Nu e încă vremea puloverelor full-time, dar poți începe să îl porți ca outerwear, mai ales dacă optezi pentru un model clasic sau pentru unul supradimensionat. 

Rochia lungă

It items: 5 piese-cheie pentru toamna aceasta
Rochie C&A

Și dacă tot ne-am dus cu gândul la plimbări romantice de seară, toamna aceasta nu poate trece fără câteva rochii lungi, boeme, care să te ajute să îți exprimi cea mai fină și elegantă latură a personalității tale. Ai libertate totală în ceea ce privește printurile, de la cele botanice, la cele abstracte. Mizează pe o croială clasică, pe care o poți purta în diverse momente ale zilei, casual, cu pantofi sport, sau de seară, cu o pereche de pantofi cu toc înalt. 

Blue jeans 

It items: 5 piese-cheie pentru toamna aceasta
Jeans Levi’s

E momentul să ne reîntoarcem la piesa noastră preferată. Perechea de jeanși perfectă pentru toamna asta este chiar cea în care te simți cel mai bine. De la pantaloni evazați, la cei conici, mom jeans sau boyfriend, tendințele diverse te ajută să îți urmezi stilul preferat, fie că e presărat cu nostalgia 90s, fie că adori un look a la anii ’70. 

Rodeo boots

It items: 5 piese-cheie pentru toamna aceasta
Botine 5th Avenue, Deichmann

Pentru că am adus în discuție decada șaptezecistă, nu putem trece peste perechea de botine-simbol a artiștilor rock sau hippie. Ne referim la ghetele până la gleznă cu tocul conic și cu vârful ascuțit. Poți alege un model uni, din (înlocuitor de) piele velur sau poți opta pentru o pereche cu o combinație de texturi sau cu un print de inspirație exotică. 

Foto: PR

Foto: PR