IT -Dan Cruceru: „Ultimul film văzut este Monarca, pe Netflix„

Prezentatorul TV Dan Cruceru ne oferă un crâmpei din viața sa de zi cu zi, prin prisma relației lui cu tehnologia.

Ce imagine se află pe ecranul telefonului tău?

O fotografie de la Crăciun cu cei doi copii ai mei. Cel mic ține un clopoțel în mână și amândoi zâmbesc. Este una dintre puținele poze în care i-am prins nestrâmbăcioși. 🙂 În restul timpului, e o luptă sisifică să-i prind pe amândoi în aceeași poză.

Care este primul lucru pe care îl faci dimineața?

Îmi beau cafeaua sau pun ibricul cu apă la fiert. Depinde cine se trezește primul. Prefer varianta în care soția pregătește cafeaua pentru că eu mai prind un sfert de oră de somn.

Obișnuiești să faci cumpărături online? De pe ce site-uri?

Soața e campioană la cumpărăturile online. De la haine, la mâncare, ea navighează la nivel de artă. Și eu fac cumpărături online, dar atunci când îmi trebuie gadgeturi. Și atunci intru pe site-urile mari, consacrate.

De unde iți iei informația?

Din foarte multe surse. Profesia de jurnalist m-a învățat să nu mă limitez la o singură sursă, la o singură postare. Dacă este ceva ce mă interesează, încep să studiez și sap până reușesc să-mi fac o imagine completă și documentată.

Cum arată playlistul-ul din mașina ta?

Depinde de starea de spirit pe care o am sau la care vreau să ajung sau cu cine merg în mașină. Am multe liste. De la albume cu Michael Jackson, la Eminem sau Rammstein, Queen sau Billie Eilish, Lara Fabian, Metallica sau Bach, muzică veche sau nouă.

Pe cine urmăresti pe instagram?

Oameni pe care îi admir sau de la care vreau să mă inspir, de la mari sportivi, la mari case de modă/ branduri mondiale, pe care le urmăresc pentru că vreau ca afacerea mea să capete din strălucirea și profesionalismul acestora.

Care este ultimul film vazut? 

Monarca. E un serial pe Netflix, despre o puternică familie mexicană, înconjurată de corupție, droguri, crime și probleme de tot felul. E fain.

Care este ultimul lucru pe care îl faci seara, înainte de somn?

Am un gest de tandrețe cu soția. Fie ne pupăm de noapte bună, fie, dacă suntem prea obosiți, ne strângem mâinile. E o tradiție care a apărut întâmplător, ne-a plăcut și o păstrăm de mai bine de 10 ani. E un gest care spune “Noapte bună! Rămân lângă tine! Totul va fi bine în continuare.”

Categorii Lifestyle