Istituto Marangoni a deschis un Centru de Informare la București

Pe 10 mai, a avut loc evenimentul care a marcat deschiderea, la București, a primului Centru de Informare Istituto Marangoni din Europa Centrală și de Est. Bucureștiul este al cincilea oraș din lume care găzduiește un Centru de Informare Istituto Marangoni, alături de Stockholm, Madrid, Tel Aviv și Jakarta. La eveniment au participat reprezentanți ai institutului – Dario Cattaneo, Sales Manager, Davide Forloni, Europe, Rusia & Turkey Area Manager, Erez Ovadia designer și profesor Istituto Marangoni și Alex Oproiu, designer și Reprezentant Istituto Marangoni în România, alături de designeri români, absolvenți ai Istituto Marangoni, viitori studenți IM și reprezentanți media.

Evenimentul s-a bucurat de sprijinul designerilor români, absolvenți ai Istituto Marangoni, care au organizat o expoziție de modă și design, unde au putut fi admirate ținute vestimentare din cele mai noi colecții și proiecte inedite de design interior și de produs. Printre cei care au expus se numără Camelia Roatiș, Bianca Popp, Andra Olaru, Alexandru Ciucu, Mihaela Toader, Alexandra Fritsch, Ludmila Corlățeanu, Dalia Poleac, Costina Costa-Foru, Cătălina Gliga, Elena Căliman și Alex Oproiu.

„Sunt foarte mulți tineri cu înclinație către modă și design în România, însă acest lucru nu este suficient. Îți trebuie hotărâre și foarte mult studiu pentru a reuși în acest domeniu. Misiunea noastră este să îi ajutăm să ia cea mai bună decizie pentru viitorul lor, prin alegerea programului de studii care li se potrivește cel mai bine“, a declarat Alex Oproiu, reprezentant Istituto Marangoni România, în deschiderea evenimentului.

Pe scurt, despre Istituto Marangoni

Istituto Marangoni a fost fondat în 1935 la Milano și are 83 de ani de istorie și de succes în formarea profesioniștilor de top din modă și design. Istituto Marangoni se măndrește cu educarea a patru generații de studenți de pe 5 continente și cu lansarea a peste 45.000 de profesioniști în domeniile modă și lux, precum Domenico Dolce, Franco Moschino, Alessandro Sartori și Maurizio Pecoraro. În prezent, educă anual peste 4 000 de elevi din 107 țări în școlile sale din Milano (Școala de modă și școală de design), Firenze (Școala de modă și artă), Paris, Londra, Shanghai, Shenzhen, Mumbai și Miami, capitale internaționale ale modei, design și lux.

Pentru mai multe detalii, vizitează www.istitutomarangoni.ro