„Isle of Dogs”, un nou film de Wes Anderson

Tocmai când ne gândeam că singura surpriză de sărbători a lui Wes Anderson este clipul campaniei de Crăciun „Come together” pentru H&M, regizorul, cunoscut pentru The Darjeeling Limited, Fantastic Mr. Fox și The Grand Budapest Hotel, a publicat un filmuleț și a anunțat că pregătește o nouă peliculă, Isle of Dogs, o animație care va fi produsă în Anglia.

O distribuție spectaculoasă

Printre actorii care vor lucra cu Anderson la acest proiect se numără Greta Gerwig, Scarlett Johansson,, Bill Murray, Edward Norton, Bob Balaban, Tilda Swinton, Frances McDormand, Bryan Cranston sau Jeff Goldblum. Pentru Isle of Dogs, regizorul s-a parteneriat cu organizația dedicată strângerii de fonduri Crowdrise. Astfel, regizorul vrea să le ofere fanilor șansa de a fi vocea unui personaj din film, singura condiție fiind ca aceștia să doneze zece dolari pentru The Film Foundation. Bazele acestei fundații au fost puse de regizorul Martin Scorsese în 1990, aceasta fiind creată cu scopul de a susține financiar cinematografia de calitate.

Concurs Wes Anderson x Crowdrise

Producția pentru Isle of Dogs a început la Londra, iar Wes Anderson a dezvăluit chiar și un mic teaser din viitoarea animație, o fotografie cu unul dintre personaje. Mai multe detalii despre experiența pe care o propun Wes Anderson și Crowdrise pentru Isle of Dogs găsiți aici. Iar partea bună e că puteți participa la competiție indiferent de țară, Crowdrise vă plătește transportul și cazarea la Londra, dar vă asigură și un tur pe platoul de filmare și o întâlnire cu Wes Anderson. De încercat, nu-i așa?

Foto: hepta.ro

Categorii Lifestyle