Irina Rimes și The Motans lansează „Cel mai bun DJ”

Irina Rimes, una dintre cele mai apreciate artiste din industria muzicală românească, lansează astăzi noul ei single, „Cel mai bun DJ”, alături de The Motans. Colaborarea dintre cei doi artiști de peste Prut este una pe care fanii lor au așteptat-o mult timp, aceștia exprimându-și în nenumărate rânduri dorința de a-i auzi cântând împreună.

Deși sunt la prima colaborare muzicală, Irina și Denis (The Motans) s-au întâlnit de foarte multe ori în studio și au compus nenumărate single-uri pentru alți artiști. Ambii au avut cu siguranță unele dintre cele mai rapide ascensiuni din industria muzicală românească, fiind premiați atât pentru abilitățile de compozitori, cât și pentru voce. 

Colaborarea Irinei cu The Motans a venit firesc și îmbină perfect stilurile muzicale prin care cei doi artiști au cucerit topurile din România. „Eu și Denis ne știm de foarte mult timp și avem o chimie extraordinară când vine vorba de compus și cântat. Ne înțelegem perfect în studio și abia așteptam să lansez această colaborare!”, spune Irina.

„În sfârșit… Prima noastră colaborare cu Irina. Este întotdeauna o plăcere deosebită să lucrez cu acest om, care pe parcursul timpului mi-a devenit unul din cei mai buni prieteni din România. Sper din suflet ca piesa să dea încă puțină culoare acestei veri!”, a declarat și Denis Roabeș, care la începutul acestui an a lansat primul său album, „My Gorgeous Drama Queens”. Albumul poate fi găsit și aici . După ce „Weekend” feat. Delia (piesă cu peste 23 de milioane de vizualizări) a fost desemnată piesa anului 2017, single-ulrile „Jackpot” și „Pentru că” feat. INNA s-au clasat pe primul loc în topurile radio și TV, mai multe săptămâni la rând. Cele patru hituri plasate pe locul întâi în topul audiențelor radio și TV cumulează peste 70 de milioane de vizualizări pe YouTube și poziții de top în Shazam și iTunes. The Motans s-a numărat printre artștii Global Records care au cântat la PRO FM On Top, pe scena amenajată pe Casa Poporului, alături de Delia, ANTONIA, Irina Rimes, Killa Fonic, Nicoleta Nucă, Vanotek, Alex Velea, Adda, Mira, Mark Stam, Lino Golden.   

Recent, Irina Rimes a intrat în familia PRO TV ca antrenor la „Vocea României”, în sezonul ce urmează să fie difuzat din toamnă. Anul trecut artista a lansat primul ei album solo, „Despre el”, și a avut un turneu sold-out în toată România. Dupa succesul „Trilogiei II”, în cadrul căreia cele trei piese lansate au adunat peste 21 de milioane de vizualizări pe canalul său de YouTube, Irina Rimes pregătește lansarea unui nou album. „Albumul următor vine cu o schimbare muzicală și va marca o trecere într-o nouă etapă. Piesele le-am scris fie cu gândul la situații simple, inspirate din rutina zilnică, fie cu gândul la situații din viața mea sentimentală sau din cariera mea. Sper să vă încânte, eu sunt mandră de noul meu album”, mai spune aceasta. Industria muzicală românească a fost cucerită de amprenta Irinei Rimes, astfel că, pe lângă piesele sale, aceasta a avut ocazia să compună și pentru alte artiste cunoscute la noi, precum INNA, Raluka, Andra, Alina Eremia sau ANTONIA. Succesul Irinei Rimes a venit imediat după ce Irina a lansat hit-ul „Visele”, dar și prima trilogie din industria muzicală românească, „Iubiri secrete”. Anul trecut, Irina Rimes a lansat o serie de videoclipuri în cadrul filmului „Despre el”, cumulând peste 40 de milioane de vizualizări. Single-urile extrase de pe album, „Bolnavi amândoi” și „Ce s-a întâmplat cu noi”, au ocupat prima poziție în topul difuzărilor radio și TV.

„Cel mai bun DJ” este o colaborare Quantum Music și Global Records

Categorii Lifestyle