Irina Rimes: „Mi-am dat seama că oamenii care îmi ascultă muzica vor să cunoască și omul Irina Rimes.“

Până va intra în rolul de jurat la Vocea României (PRO TV), Irina Rimes ne-a dezvăluit câteva lucruri interesante despre ea. Am aflat, așadar, care este orașul preferat, hotelul în care a fost cu adevărat fericită, cea mai dragă amintire, dar și care este locul din lumea asta în care ar vrea să ajungă.

Orașul pe care nu îl poți uita

Barcelona. Este un oraș superb, încărcat de energie, un loc în care am trăit cele mai intense experiențe de până acum.

Strada pe care te-ai întoarce oricând

Ulița pe care am petrecut cea mai mare parte din copilăria mea, locul în care am crescut.

Bagajul ideal

Bagajul ideal trebuie să conțină neapărat: Produse de igienă, furou negru, o geacă de blugi oversized, fond de ten, converși.

O plajă din filmul tău

O plajă pustie, cu apă turcoaz, unde te poți relaxa în intimitate.

O întâmplare mai puțin obișnuită

Hmmm, o întâmplare mai puțin obișnuită mi s-a părut gestul făcut de un fan. Doar ce terminasem un concert, iar la scenă se strânseseră foarte mulți oameni pentru poze. Am coborât și am început să fac poze cu fiecare dintre ei când, un copilaș a început să îmi verifice buzunarele de la geacă… Îți dai seama că a fost o situație ciudată, așa că l-am întrebat politicos de ce face asta, iar el mi-a răspuns fără nici o urmă de timiditate că tot ce vrea este să mă cunoască mai bine și că vrea să știe ce ascund eu în buzunare sau dacă am pe acolo un talisman norocos. M-a amuzat tare mult răspunsul lui și mi-am dat seama că oamenii care îmi ascultă și care îmi apreciază muzica vor să cunoască și omul Irina Rimes.

Un restaurant altfel

De fiecare dată când plec în vacanță aleg să încerc mâncarea tradițională, din locurile mai puțin comerciale. Îmi place să mă plimb cât mai mult, să descopăr cât mai multe locuri și cât mai multe din cultura locului respectiv, așa că aleg să mănânc ori de la tarabele de pe stradă, ori din restaurantele micuțe, de familie. Dar, dacă ajungeți în Barcelona, trebuie să mergeți să mâncați fructe de mare la Botafumeiro.

O fotografie cu poveste

Prima fotografie pe scenă, cu microfonul în mână. În ea se vede tot: teamă, ambiție, curaj.

Un peisaj memorabil

Cascada Bigăr din munții Aninei.

Un hotel în care ai fost fericită

Wow. Am stat la un hotel la Disneyland , acum 2 ani! M-am simțit ca un copil în poveste.

O amintire dintr-o vacanță de vară a copilăriei

Cele mai tari amintiri sunt din copilărie. În vacanțele de vară părinții ne lăsau (pe mine și pe fratele meu) să ne ocupăm de casă și de ogradă cât timp erau la muncă. Dimineața când plecam cu vaca la câmp, treceam prin curtea unor vecini și le deschideam cotețul bobocilor ca să îi eliberăm, iar seara când ne întorceam îl închideam ca să rămână bobocii afară 🙂 Era distracția noastră zilnică.

Un loc în care încă nu ai ajuns, dar ai vrea

Îmi doresc tare mult să ajung pe o plajă pustie unde să îmi pot pune un prosop, să mă întind și să ascult marea. Așa că, dacă știți un loc unde pot face asta, aștept recomandări.