Ioana Ciolacu: 5 oameni care mi-au marcat viața

Cu background în arhitectură și design vestimentar, Ioana Ciolacu este unul dintre cei mai apreciați designeri de la noi și îi admirăm cu mult drag creațiile. Ioana Ciolacu a câștigat „European Fashion Award“ la Berlin, a primit premiul „Designer for Tomorrow Award” din partea Stellei McCartney, dar și „Best Film and Best Creative Concept” (pentru campania video Lure, ce a acompaniat inaugurarea magazinului online), face parte din juriul multor concursuri de modă și ne surprinde, la fiecare colecție, cu ceva nou și inovator.

Pentru că luna aceasta (martie 2021), A List Magazine sărbătorește 5 ani de la lansarea site-ului www.alistmagazine.ro (urmat după nici un an de prima ediție print a revistei A List Magazine), un moment care ne-a schimbat nouă viața (și, sperăm, și cititorilor noștri) ne-am gândit să aflăm de la vedete, designeri, celebrități și oameni dragi nou care au fost persoanele care le-au influențat lor viața. Așadar, am întrebat-o pe Ioana Ciolacu care au fost cei 5 oameni care i-au schimbat ei viața.

#5oamenicaremiauschimbatviata – o campanie A List Magazine 

„În primul rând, tata. Tata, care m-a crescut și m-a ajutat să fiu omul care sunt acum. Talking about unconditional love.

Rămânând tot în zona de unconditional love, un om care mi-a marcat viața este Alex, care este lângă mine de foarte mulți ani, arătându-mi ce este iubirea și făcându-mă un om mai bun, one mistake of a time.

Apoi, trebuie să îi amintesc pe oamenii care m-au învățat să rămân curioasă și mi-au deschis o lume a cunoașterii, profii mei dragi, Adelaida și Katja.

Și bineînțeles, după familie și educație, sunt profund influențată de artiști. Sunt oameni care mi-au marcat viața. Muzicieni, regizori, actori, performeri, ei au puterea să mă influențeze enorm, însă este o listă atât de lungă încât ar fi nedrept să-i enumăr și să omit vreunul.“

Foto: Oltin Dogaru

CITESTE SI:

Ioana Pavelescu: 5 oameni care mi-au marcat viața

Andreea Marin: 5 oameni care mi-au marcat viața

Monica Bârlădeanu: 5 oameni care mi-au marcat viața

Ilona Brezoianu: 5 persoane care mi-au marcat viața

Categorii Lifestyle