Invitație la voiaj: Colecția Stefanel toamnă/iarnă 2016

fotorcreated1

Pentru sezonul toamnă/iarnă 2016-17, STEFANEL a pregătit o colecție nu numai inspirată de voiaje, ci care, la rândul său, îndeamnă la expediții de explorare.

Estetica signature a branduluiclassic chic – este dublată de un vibe boem. Călătoriile stau la baza inspiraţiei pentru noua colecţie, ce îndeamnă la aprecierea frumuseţii întregii lumi.

Rolul principal în cadrul colecţiei le revine siluetelor soft şi alungite – rochii gypsy romantice, fuste maxi şi pulovăre ultra-feminine cu imprimeuri florale. Stilul exte unul relaxat, iar materialele îmbină femininul cu masculinul prin juxtapunerea elementelor light cu cele rigide.

Laitmotivele colecţiei includ detalii din dantelă, broderii şi micro-geometrii. Tricotajele, elementele-cheie ale brandului, sunt îmbinate cu ţesături jacard şi create din lână soft, uşoară ca un fulg.

Denimul este reinventat şi alăturat mătăsurilor, iar paleta cromatică este una cu vibe tomnatic – roşu burgund, arămiu, kaki şi bronz, completată de tonuri delicate de crem, camel şi bleu.

Printre must-have-uri se numără rochia lungă cu motive gypsy şi broderii florale, mantoul din lână cu ţesătură jacard şi waistcoat-ul cu siluetă supradimensionată, de inspiraţie masculină.

Colecţia este completată de accesorii precum botine cu toc gros, balerini din catifea cu detalii preţioase şi pantofi stil Mary-Jane.