Invitație la o petrecere cool: aniversarea The Brunch Affair

Oricare ar fi planul tău sâmbătă, 10 decembrie, asigură-te că începând cu ora 18:00 vei participa la unul dintre cele mai cool party-uri din oraș, care va avea loc la Seva Cuisine (str. Barbu Văcărescu 301-311).

Să nu crezi că este un party oarecare! Este petrecerea ce aniversează un an de evenimente glam. În urmă cu doar un an, The Brunch Affair au intrat pe piața entertainmentului autohton hotărâți să ofere altceva în materie de distracție. Cu siguranță au reușit! Dare To Be Different!, spun ei, și nu zic rău deloc, pentru că tot ceea ce fac ei este departe de a fi banal: oameni frumoși și ritmuri amețitoare care te poartă prin toate stilurile de dans. Da, la evenimentele marca The Brunch Affair lumea chiar dansează!

Încă de la primul eveniment ne-au purtat în cele mai cool locații, cu cele mai neconvenționale set up-uri: de la hoteluri de 5 stele la cele mai hip restaurante, unde toate detaliile au contribuit la experiențe de neuitat. Prin urmare, sâmbăta aceasta alege cea mai frumoasă ținută din dressing și spune DA unei nopți senzaționale.

Poți afla mai multe detalii legate de eveniment (loc, condiții de participare, oră) AICI.

Categorii Lifestyle