Investim în educație prin Hărțile Mentale


Trăim într-o perioadă în care orice tip de informație ne este extrem de accesibil și puțini dintre noi știm că din punct de vedere istoric traversăm prin Era Cunoașterii. Pe lângă beneficiile pe care accesul la informație și varietatea acesteia ne-o oferă ajungem să ne confruntăm cu o încărcătură informațională- overload.

Editura Didactica Publishing House inițiază campania #investimîneducație  care își propune să aducă în atenția publicului tehnica Hărților Mentale. Pentru prima dată în România , Tony Buzan – psiholog, autor și co-autor a peste 80 de cărți și  inventatorul Hărților Mentale  este invitatul special al unui eveniment inedit și extrem de educativ.

Astfel, din dorința de a oferi acces la informație care să ne ajute să beneficiem de adevăratul potențial mental  prin utilizarea tehnicii propuse de Psihologul Tony Buzan, Diacritica Publishing House vă așteaptă, în data de 3o martie, la prima conferință  din România despre Hărțile Mentale la  Sala Radio din București.


Alătură-te și tu acestei inițiative, descătușează-ți potențialul și abilitățile de organizare a informației și vino alături de Tony Buzan pe 30 martie !

#investimineducatie #edituradph