Inveselește-ți iarna cu un POP de culoare

ecco

Culoarea anului 2017 tocmai a fost anunţată de Insitututul Pantone, şi este vorba despre Greenery, un verde deschis, vesel, viu, care îndeamnă la începuturi noi şi la chef de viaţă.

Poţi începe încă de pe acum (cu toate că iarna de regulă domină nuanţele sobre), să te bucuri de culori exuberante. Cu noua colecţie ECCO, de pildă.

ECCO te invită să aduci culorile la picioarele tale cu ajutorul noii linii ECCO COLOUR. Disponibili în trei nuanţe calde pentru a capta spiritul de sărbătoare, noii sneakersi scot în evidenţă aerul vesel al sezonului festiv.

Colecţia ECCO COLOUR este inspirată din viaţa dinamică a femeilor extraordinare. Dorim să le oferim femeilor o modalitate de a celebra sărbătorile de iarnă din acest an prin infuzia de culoare plină de energie în aspectul lor., spune Sarah Nordby Fill Rodel, Senior Colour Designer.

ecco-2

Noua colecţie aduce o energie vibrantă. Toate cele trei versiuni de sneakers sunt create din ţesătură artizanală din tricot şi au tălpi ce oferă o amortizare perfectă şi un confort sporit, două aspecte importante pe care brandul le ia mereu în considerare în colecţiile sale.

Foto: ECCO