Interviu cu Vali Bărbulescu la UNTOLD (VIDEO)

A list Magazine LIVE cu Vali Barbulescu – Powered by Samsung Galaxy S9 #DoEpicShots #withGalaxy

Publicată de A List Magazine pe Duminică, 5 August 2018

În ziua a patra zi de festival, am profitat de prezența lui Vali Bărbulescu la UNTOLD, în calitate de fotograf, dar și de DJ, și am aflat de la el cum a simțit și trăit magia festivalului, în acest an.

Ce urmărești atunci când faci o poză?

Uite, de exemplu, acum sunt la UNTOLD și, în postura de fotograf, fac pentru Samsung România un fel de documentar, mai exact, încerc să documentez cu ajutorul acestui telefon Samsung Galaxy S9+ ce se întâmplă pe aici. Am încercat să surprind oameni atipici, costumați și, una peste alta, am vrut să redau spiritul de festival prezent la UNTOLD.

Spune-mi, pentru că tot suntem lângă cornerul #AListBed, tu pentru ce te ridici din pat?

Eu mă bucur de răsărit, de apus, de ridicat din pat, mă bucur de lucrurile simple. Am învățat în acești ani să îmi extrag fericirea din lucrurile care mă înconjoară și din lucrurile care contează. Ridicatul din pat reprezintă o chestie pe care majoritatea o luăm for granted. Nu putem să cuantificăm ca fericire lucrurile care ni se oferă de la viață, decât atunci când nu le mai avem, așa că încerc să le prețuiesc totul, în fiecare zi.

Care a fost sentimentul tău pentru Untold, anul acesta?

Sentimentul meu pentru UNTOLD e clar de mulțumire, de copleșire, de bucurie. Pentru un artist, faptul că niște oameni aplaudă, dansează, se bucură, zâmbesc și trăiesc ceea ce facem noi, este fericirea supremă.

Proiect susținut de Samsung. #DoEpicShots #withGalaxy 

Categorii Lifestyle

Categorii Video