Interviu cu Alexia Eram la UNTOLD

A list Magazine LIVE DE la UNTOLD Powered by Samsung Galaxy S9 #DoEpicShots #withGalaxy, #alistbed, #mobiladalin

Publicată de A List Magazine pe Sâmbătă, 4 August 2018

În cea de-a treia zi de festival ne-am dat întâlnire la #AListBed cu Alexia Eram, care experimentează pentru prima dată magia  festivalului UNTOLD. Dar Alexia nu vine doar în calitate de untolder la festival, deoarece în acest an este official vlogger. Ne-a strecurat lângă patul A List și am stat puțin de vorbă cu Alexia.

Cum este experiența de festival până acum ?

Am fost și la NEVERSEA în acest an , dar este prima dată la UNTOLD. Îmi place toată atmosfera, toată lumea care e bucuroasă și dansează. Îmi place foarte mult!

De unde ți-a venit ideea cu vlogging-ul?

Vroiam să cresc numărul de urmăritori pe mai multe platforme, acum eu sunt cel mai mult pe Instagram și îmi doresc să evoluez și în You Tube. Am început acum deoarece examenul pentru Bacalaureat mi-a ocupat o foarte mare parte din timp, când a început vara și am terminat cu examenele m-am apucat de treabă!

Alexia Eram & Diana Lupu

Ce a fost cel mai greu pentru tine, în aceste zile de festival, din punct de vedere al vlogging-ului?

Nu poți pur și simplu să stai și să aștepți cu gândul că : sunt vlogger, sigur o să vină la mine Jason Derulo și o să facem un interviu. Trebuie să aștepți, să te bagi în seamă, nu este  așa de ușor cum crede lumea. E important să găsești toate lucrurile interesante ca să poți face un vlog.

Proiect susținut de Samsung. #DoEpicShots #withSamsung

Foto Credit: Francisc Photographer

Categorii Lifestyle