Întâlnire ”de gradul trei” la Élysée: Justin și Hailey Bieber, alături de cuplul prezidențial Emmanuel și Brigitte Macron

justin bieber

Justin Bieber (27 de ani) a luat prin surprindere pe toată lumea odată ce a publicat pe contul sau de Instagram o fotografie alături de cuplul prezidențial frencez- Emmanuel și Brigitte Macron.

Potrivit presei franceze, Justin și Hailey Bieber (24 de ani), aflați într-o vizită la Paris, au solicitat o întâlnire cu președintele francez Emmanuel Macron (43 de ani), iar acesta i-a primit la Palatul Élysée alături de soția lui; Brigitte (68 de ani). Nu se știe încă dacă există un motiv întemeiat al acestei vizite inopinate, dar fotografia cu cei patru a făcut înconjurul internetului.

Justin Bieber a ales să poarte la întâlnirea cu președintele Franței un costum gri, la care a asortat o pereche de pantofi sport Nike Dunk, iar Hailey Biber a purtat o ținută sexy, bej, cu vedere la abdomen, semnată de designerul american LaQuan Smith.

Justin Bieber este de origine canadiană și a urmat școala primară în limba franceză.

Cuplurile Biber și Macron pozează cu o atitudine prietenească, relaxată, neîngrădită de protocolul de stat. Alături de fotografia sa de pe Instagram, Justin Biber n-a facut niciun comentariu care au putea lămuri motivul vizitei. 

Categorii Lifestyle