INSTAGRAM GIRLS’ LOVERS – Sînziana Iacob şi Alexandru Iacob

sinziana iacob alexandru iacob

Sânziana nu se vede fără Alexandru în viaţa ei, astfel că, de la anul, din Sânziana Iacob, va deveni… doamna Sânziana Iacob, pentru că la ea pe feed bat clopotele de nuntă.

Se spune că în spatele uni bărbat puternic stă o femeie și mai puternică. Cine stă în spatele unei bloggerițe de succes? Alex este un suflet curat și luminos, un înger, un cadou prețios pe care mi l-a trimis Dumnezeu! Un om care mă inspiră, mă susține, mă iubește necondiționat și scoate ce-i mai bun din mine. Alex mă face zi de zi să râd, critica lui este întotdeauna constructivă și rostită cu blândețe, îmi gătește (nu foarte des, contrar așteptărilor) cele mai delicioase feluri de mâncare, este foarte ambițios, organizat și înțelept. Alături de el simt că orice lucru are rezolvare. El aduce pacea în viața mea.

SÎNZIANA IACOB @sinzianasooper

Unde v-ați cunoscut… și de ce el?

Vai, e foarte lungă povestea și drăguță în același timp. Dar o să încerc să o spun pe scurt. În urmă cu cinci ani, Alex a participat la un cooking show, pe care l-a și câștigat. Iar mama urmărea mereu acea emisiune cu sufletul la gură. El era concurentul ei favorit și întotdeauna mi-l lăuda: „E un băiat, Alex, atât de talentat, mamă! Vaaai, nu ai idee, e genial și îl cheamă Iacob, la fel cum ne cheamă pe noi. E blonduț cu ochi albaștri, un băiat cu bun simț, știi că mie-mi plac oamenii potoliți, hai și tu să te uiți cu mine la emisiune să-l vezi!”. Și întotdeauna eu o refuzam și-i spuneam că nu mă interesează. Întâmplarea și destinul bun au făcut să mă aflu în camera ei, călcând o rochie, exact într-un moment în care a început emisiunea și l-am văzut preț de o secundă, apoi am ieșit rapid din cameră, să nu o las pe mama să creadă că vreau să mă uit în continuare (râde). Secunda aia a fost de ajuns să văd că e un om special, cu o aură frumoasă. După un an de la această întâmplare, l-am văzut întâmplător pe stradă și l-am rugat să facă o poză cu mine, ca să i-o trimit mamei, evident. Apoi ne-am luat la revedere, fără să facem schimb de numere de telefon sau de conturi de Instagram. Abia după un an, ne-am găsit unul pe celălalt pe Facebook și am început să discutăm. După câteva zile l-am întrebat: „Alex, tu ești gay sau ai iubită?” Iar el mi-a spus „Nuuuu, de ce întrebi așa ceva?” I-am spus că nu înțeleg de ce nu m-a invitat în oraș și stă doar la discuții virtuale. Răspunsul lui mi-a plăcut la maximum! „Dacă aș ieși cu tine în oraș, aș leșina de emoție!” Hahaha! Până la urmă ne-am văzut și nu am leșinat de emoții, dar nici mult nu mai aveam. Și de atunci suntem nedespărțiți. Ne-am mutat împreună după o săptămână.

sinziana iacob alexandru iacob

Recordul de poze făcute de iubit, într-o zi…

Nu știu exact, dar câteva sute, sigur. Cea mai emoționantă reacție de la followeri când ai postat pe social media un eveniment din viața ta personală? Hmmm, când mi-a dat inelul de logodnă și am postat asta pe Instagram, am primit foaarte multe mesaje și urări emoționante. Tot postarea aia a avut și cel mai mare număr de like-uri de pe profilul meu.

Iubiți/căsătorie/copii – în ce măsură toate acestea vor influența direcția conținutului pe care îl vei împărtăși în social media?

Anul viitor am vrea să facem nunta. Copiii o să-i avem când vrea Dumnezeu. Căsătoria nu cred că ar putea să afecteze direcția conținutului, poate doar maturizarea mea și felul diferit în care voi privi viața peste câțiva ani. Un copil probabil ar schimba direcția, pentru că nu mai ai la fel de mult timp liber, în primul rând și-n al doilea rând, pentru că ți se schimbă toate prioritățile.

Îi ceri părerea iubitului tău când faci un material? Ții cont și de ea?

Îi cer părerea în legătură cu materialele pe care le pregătesc, dar nu foarte des. De obicei, sunt destul de sigură pe ce vreau să fac. Țin cont de părerea lui în 70% din cazuri, când i-o cer (rîde).

Ce vrei să sărbătorești până la final de 2019 în viața personală?

Îi doresc să fiu sănătoasă, de fapt, să fim sănătoși, eu și toți oamenii pe care îi iubesc. Dacă sunt sănătoasă, găsesc motive de sărbatoare în fiecare zi, fără excepție. Viața pe Pământ este o sărbătoare, un dar divin!

Ce emoticon i se potrivește iubitului tău?

Bucătar, ou ochi, căpșună, îmbrățișare, leu, insulă cu palmier și soare.

De ce crezi că te place?

Pentru că viața alături de mine este incitantă, frumoasă și neplictisitoare. Pentru că ne completăm ca sarea și piperul, împreună colorăm cerul (zâmbește).

sinziana iacob alexandru iacob

ALEXANDRU IACOB

Cum te-ai adaptat la stilul de viață al iubitei? Cât, dacă și cum participi la viața ei profesională?

M-am adaptat foarte ușor. Mi-a fost mai greu la început, deoarece nu mă pricepeam atât de bine să fac poze, cum să încadrez, cum să o fac să pară slabă și înaltă (hahaha!!!), dar acum am început să mă descurc de minune. Ea chiar mă declară fotograful ei preferat. Când suntem în excursii, cred că-i fac mii de poze. De cele mai multe ori îmi face plăcere, însă în unele zile este destul de obositor. Până la urmă, acesta este jobul ei, iar eu o înțeleg și o susțin 100%.

Ce te scoate din minți?

Nu pot să spun că mă scoate din minți, dar uneori este frustrant că nu ne bucurăm la maximum de excursiile în care mergem, pentru că o mare parte din timp o petrecem căutând cadre frumoase și făcând fotografii (râde).

sinziana iacob alexandru iacob

Care a fost cea mai frumoasă postare în care ai fost inclus?

Postarea în care a anunțat logodna.

Ce e doar al vostru și nu se vede niciodată în feed?

Bucuria de a petrece timp cu familiile noastre, dansurile caraghioase pe care le facem prin casă când suntem bucuroși, poeziile și declarațiile de dragoste pe care ni le lăsăm pe bilețele dimineața.

Când ține cont de părerea ta la o postare?

La început nu prea mă pricepeam, dar acum îi dau super des idei de cadre, outfit-uri sau descrieri. Sunt un izvor nesecat de creativitate (râde).

Ce emoticon i se potrivește ei?

Unicorn, inimă roz, soare, șampanie (efervescentă), cireșe, ciocolată, buze, ruj și emoji-ul dansator (râde). Nu am putut să aleg unul singur.

Ce te face gelos?

Când își declară dragostea față de Justin Timberlake (râde). Trebuie să mă apuc și eu să iau lecții de canto, NEAPĂRAT!.

I-ai dat vreodată „unfollow”?

NU! Cine face așa ceva?

Care e profesia ta și care e contul tău de Instagram?

Bucătar. @alexandru.iacob_ (Followmeeee, follow meeee!)

Categorii Lifestyle