INSTAGRAM GIRLS’ LOVERS – Sânziana Negru şi Bogdan Mustăţea

sanziana negru bogdan mustatea

Sânziana şi Bogdan se completează atât în viaţa personală, cât şi în cea profesională. Împart acelaşi job, aceleaşi pasiuni, dar şi aceleaşi năravuri, după cum povestesc cei doi.

Sânziana Negru

Se spune că în spatele uni bărbat puternic stă o femeie și mai puternică. Cine stă în spatele unei bloggerițe de succes?

În primul rând, un bărbat foarte răbdător (râde), pentru că nu este un domeniu în care orice bărbat să aibă răbdarea și înțelegerea necesare. Însă am norocul să pot lucra cu cel mai bun prieten al meu.

Unde v-ați cunoscut… și de ce el?

Ne-am cunoscut într-un press trip, acum câțiva ani, am fost amici mult timp. El, pentru că așa a făcut Universul ăsta ca într-o zi să ne vedem cu alți ochi.

sanziana negru bogdan mustatea

Recordul de poze făcute de iubit?

Greu de contabilizat, nici nu știu câte mii de poze mi-a făcut. Fiind persoana cu care petrec cel mai mult timp, cu care călătoresc peste tot, e firesc să fie el cel pe care pică responsabilitatea asta. Dar pentru că gândim asemănător, știm amândoi când avem ACEA poză pe care vrem s-o obținem.

Care a fost cea mai emoționantă reacție de la followeri când ai postat un eveniment din viața ta personală pe social media?

Cred că atunci când am povestit cum am început să fim împreună. Bogdan era destul de rezervat în privința mea (râde), a durat ceva până a înțeles că îl plac și cred că toate detaliile astea din viața noastră personală au plăcut publicului. Mai mult și pentru că suntem destul de rezervați cu ce lucruri din relația noastră expunem în social media.

Iubiți/căsătorie/copii – în ce măsură toate acestea vor influența direcția conținutului pe care îl vei împărtăși pe social media? Pentru mine, social media a fost și este locul în care lucrez.

Deși expun multe detalii din viața mea personală, va rămâne totuși jobul meu acolo. Schimbările din viața personală nu pot aduce decât noi orizonturi, nu vor constrânge viața din online, ci doar o vor completa într-o evoluție firească.

Îi ceri părerea iubitului tău când faci un material? Când ții și cont de ea?

Da, de cele mai multe ori îi cer părerea, pentru că mă bazez pe faptul că poate privi obiectiv orice material pe care îl expun. Nu-i cer părerea acolo unde sunt lucruri legate de femei (eu având un public format majoritar din femei).

Ce vrei să sărbătorești până la final de 2019 în viața personală?

Nu-mi trăiesc viața setând astfel de țeluri. Pentru că nimic nu e garantat și lucrurile din viețile noastre se schimbă cu o viteză nebună. Vreau să-mi sărbătoresc alegerile făcute și faptul că pot trăi viața pe care mi-o doresc.

Ce emoticon i se potrivește iubitului tău?

Toate, în funcție de zi și de stare, ba chiar aș mai inventa eu câteva.

De ce crezi că te place?

Pentru că știu să dansez pe muzica lui.

Bogdan Mustățea

Cum te-ai adaptat la stilul de viață al iubitei? Cât, dacă și cum participi la viața ei profesională?

Cred că fac parte din categoria celor puțini norocoși care nu au fost nevoiți să schimbe ceva la stilul de viață, pentru că domeniile în care lucrăm, pasiunile și năravurile ne sunt aceleași. Pot să spun că fix stilul nostru de viață ne-a adus în locul în care să ne dăm seama că suntem potriviți unul pentru celălalt. Începem să lucrăm din ce în ce mai mult împreună și acest lucru îl privim ca pe un bonus, pentru că petrecem timp unul alături de celălalt făcând ceea ce ne place.

sanziana negru bogdan mustatea

Ce te scoate din minți?

De exemplu, situația politică actuală din România și faptul că nu se acționează prompt pentru campaniile de reducere severă a reziduurilor plastice din natură!

Care a fost cea mai frumoasă postare în care ai fost inclus?

Sunt mai multe și nu pot arăta cu degetul spre una singură, pentru că fiecare își are propriul farmec și amintire.

Ce e doar al vostru și nu se vede niciodată în feed?

Momentele mici, cele care contează. Cu toate că amândoi suntem sinceri și deschiși în rețelele noastre de socializare, cele mai frumoase momente rămân private. De la prima întâlnire a ochilor de dimineață și până la „Noapte bună!”, zilele ne sunt pline de clipe mici și nesemnificative pentru alții, dar inedite și memorabile pentru noi.

Când ține cont de părerea ta la o postare?

Îmi place să cred că întotdeauna ține cont și de părerea mea la fiecare postare, pentru că ne suntem cei mai obiectivi critici și mereu căutăm BT-ul pentru orice postare (n.r. BT = bun de tipar/bun de postat).

Ce emoticon crezi că i se potrivește iubitei tale?

Toate! Este o persoană complexă și, din păcate, nu au fost inventate toate emoticonurile care să-i însumeze personalitatea. Încă…

I-ai dat vreodată „unfollow”?

„Unfollow” în viața online este echivalentul indiferenței din viața reală… și în momentul în care se instaurează indiferența, lucrurile devin grave, pe o cale cu un singur sens. Așadar, răspunsul este „nu”, nu i-a dat niciodată „unfollow”, însă, am prevenit-o să nu-l vorbească niciodată de rău pe Sir David Attenborough, pentru că atunci va primi „unfollow”, plus „block” instant!

Ce te face gelos?

Din fericire, nimic. Cel puțin, nimic din ce avem acum.

Foto: Arhiva personală

Categorii Lifestyle