INSTAGRAM GIRLS’ LOVERS – Ioana Grama şi Alexandru Ţăgurean

ioana grama

Relaţia dintre Ioana şi Alex a demarat mai greu, dar apoi, lucrurile s-au mişcat cu o viteză ameţitoare. Acum, cei doi aşteaptă primul lor copil, care va veni pe lume la sfârşitul anului, iar cererea în căsătorie a fost făcută în vacanţă, în Bali.

Apar, uneori, în pozele bloggeriţelor faimoase. Le sunt, probabil, cele mai apropiate persoane din viaţa personală. Sunt cei care se străduiesc să suprindă .n fotografii imaginile care primesc apoi mii de like-uri pe feedul de Instagram al iubitei. Ei ştiu cel mai bine cum arată, de aproape, culisele unui cont cu milioane de followeri. Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie şi mai puternică. Cine stă în spatele unei bloggeriţe de succes?

Ioana Grama ne povestește cum a început povestea ei de dragoste, cât de mult contează social media în relaţie şi… când vom vedea pe wall-ul ei poze cu inele de logodnă, bebeluşi sau rochii albe de mireasă.

ioana grama

Se spune că în spatele unui bărbat puternic stă o femeie și mai puternică. Cine stă în spatele unei bloggerițe de succes?

Stă bărbatul pe care mi l-am dorit mereu, Alexandru, cum îmi place mie să-i spun. Pe lângă faptul că este muncitor, deștept, blând, sensibil (în special când vine vorba despre animale), are o răbdare incredibilă cu mine și asta îl face să fie the one. Nu-s o persoană ușor de suportat și am nevoie de cineva care să mă calmeze când e momentul, iar el o face cel mai bine.

Unde v-ați cunoscut… și de ce el?

Ne-am cunoscut în avion. Zburam spre Barcelona împreună cu niște prieteni comuni, iar el, fiind însoțitor de zbor, am făcut cunoștință. Sec. Apoi ne-am revăzut la concertul lui Deliric, unde ne-am salutat, iar când am ajuns acasă, mi-a scris pe Facebook, însă nu ceea ce vă imaginați; m-a întrebat despre o prietenă cu care eram la concert, moment în care am observat că el îmi scrisese în fiecare an, timp de patru ani de zile pe Facebook, fără să primească vreun răspuns. Îmi scria fix o dată pe an. Mi-a plăcut că n-a fost insistent și că nu și-a pierdut speranța după primul mesaj la care n-a primit răspuns. Anul trecut ne-am întâlnit pentru a treia oară și, vorba aia, a treia oară e cu noroc. Eram la petrecerea TIFF și s-a întâmplat să ne sărutăm. Am ținut legătura, deși nu-mi doream o relație, având în vedere dezamăgirile prin care trecusem, iar în aproximativ o lună-două am oficializat relația; un an mai târziu, așteptăm cel mai frumos dar de la Dumnezeu, un copil.

Care a fost recordul de poze făcute de iubit, într-o zi?

Hmm, cred că putem vorbi de sute. În special în vacanțe, când schimb douătrei ținute pe zi (râde), deci 600-700. Cea mai emoționantă reacție de la followeri… Momentul în care am anunțat că sunt însărcinată. Am primit extrem de multe reacții! Au fost două zile pline de zâmbete și good vibes, pentru că am citit cele mai speciale mesaje și comentarii de la oamenii care mă urmăresc.

Iubiți/căsătorie/copii – în ce măsură toate acestea vor influența direcția conținutului pe care îl vei împărtăși pe social media?

Hmm, o vor influența, pentru că voi merge și în direcția asta de parenting, însă cu siguranță focusul va rămâne oarecum pe lifestyle, beauty și `. Nu zic că nu am să discut subiecte legate de sarcină, familie, copil, dar am să încerc să le îmbin în așa fel încât să nu ajung să fiu una dintre acele mămici care vorbesc numai despre copilul lor.

Îi ceri părerea iubitului tău atunci când faci un material? Când ții și cont de ea?

Îi cer părerea abia după ce fac materialul, de cele mai multe ori (râde), dar sunt și momente în care apelez la el înainte de un shooting sau de o filmare. Are idei foarte faine și de multe ori mă surprinde și țin cont de sfaturile lui.

Ce vrei să sărbătorești până la final de 2019 în viața personală?

Vreau să o sărbătorim pe fetița noastră/ fiul nostru, care la final de 2019 o să aibă o lună de zile.

Ce emoticon i se potrivește iubitului tău?

De ce crezi că te place?

Pentru că sunt naturală.

ALEXANDRU ȚĂGUREAN (@stzagu)

Cum te-ai adaptat la stilul de viață al iubitei? Cum participi la viața ei profesională?

La început a fost puțin dificil, având în vedere că nu știam exact ce presupune viața ei profesională. Nu credeam că e un un job real. Cu timpul, am înțeles că ceea ce face ea presupune multă muncă, răbdare și atenție la detalii. Particip cât de mult posibil. Când nu sunt la zbor îi fac poze, foarte multe poze și o sfătuiesc ori de câte ori este nevoie.

ioana grama

Ce vă scoate din minți?

Invidia și răutățile gratuite.

Care a fost cea mai frumoasă postare în care ai fost inclus?

Postarea în care am anunțat că vom fi părinți. Am fost copleșit de reacțiile pozitive ale oamenilor din online, mai ales că eu nu sunt obișnuit cu așa ceva.

Ce e doar al vostru? Și nu se vede niciodată în feed?

Intimitatea. Deși Ioana își expune mare parte a vieții ei în social media, momentele frumoase petrecute împreună rămân doar pentru noi.

Când ține cont de părerea ta la o postare?

Îmi cere deseori sfaturi când trebuie să aleagă o poză. Uneori și la ținute.

Ce te face gelos?

David Beckham. I know she likes him.

I-ai dat vreodată „unfollow”?

Da. Înainte să fim împreună. A postat ceva legat de aviație și m-a enervat.

Care e profesia ta?

Însoțitor de zbor și mă străduiesc să termin școala de piloți. Mai am 80 de ore, țineți-mi pumnii!

Categorii Lifestyle