#InstaFashion: Surse de inspirație de pe Instagram

colaj 1

Dacă tot îmi petrec zilnic câteva zeci bune de minute pe Instagram, poţi să mă crezi că am mereu câte o sugestie de cont de urmărit. Printre favoritele mele:

@cimkedi

Dă-i follow şi ai să descoperi o cu totul altă faţă a Istanbulului, la mare depărtare de stereotipurile ce-l prezintă drept un oraş învechit, ale cărui atracţii principale sunt bazarurile şi ieşirea la mare. Yener Torun, arhitect de origine turcă, documentează exuberanţa debordantă a oraşului. Contul sau este o colecţie de instantanee cu aer minimalist, pe care Torun imortalizează detalii arhitecturale în nuanţe curcubeu.

cimkedi

@timothybaga

Timothy Jon Baga este un artist vizual newyorkez. Contul lui de Instagram este un paradis al minimalismului în black & white, care merită o prezentare tot pe atât de minimalistă. Intră şi descoperă.

timothybaga

@milk

O companie media cu bazele în New York şi Los Angeles, Milk este un hub cultural care susţine talentul vizionar al celor mai inovatoare nume din industria modei, a fotografiei, a muzicii, şi a cinematografiei.

milk-1

@eleonoracarisi

Street style star, blogger, concept store owner, muză. Eleonora Carisi adună multe descrieri, printre care, din punctul meu de vedere, şi „posesoarea unuia dintre cele mai cool conturi de Instagram din industria modei”. Click pe follow că să o urmăreşti la Fashion Week(s), în vacanţe idilice, şi în viaţa de zi cu zi care pare desprinsă dintr-o adaptare fashionable a unei poveşti cu zâne.

eleonoracarisi-1

@larryhofmann

O depăşi contul lui Kendall recorduri de like-uri şi o fi feed-ul lui Gigi plin de snap-uri de la cele mai recente show-uri şi din cele mai noi campanii, însă dacă e să urmăreşti un model pe Instagram, eu îţi sugerez să fie Larissa Hofmann (dacă îţi sună cunoscut numele, este pentru că ai văzut-o în reviste ca Vogue sau Harper’s BAZAAR, ori pe podium la Fashion Week). Feed-ul ei e o colecţie eclectică de instantanee amuzante şi per total la fel de cool ca şi ea.

larryhofmann-1

@le21eme

Întreabă-l pe Adam Katz Sinding despre website-ul lui – Le 21ème – şi primele cuvinte pe care le vei auzi este că „nu e vorba despre un street style blog”. Adam se autointitulează un fotojurnalist care arată lumii nu (numai) în ce este îmbrăcată lumea invitată la show-urile de la Fashion Week, ci mai degrabă atmosfera de dinaintea, din timpul, şi de după fiecare eveniment. Pe contul sau de Instagram găseşti nu numai o documentare a tuturor Săptămânilor Modei, ci şi diverse instantanee ilustrând aventurile lui Adam în toate cele patru colţuri ale lumii.

le21eme

@jaiperdumaveste

Descrierea contului de Instagram a lui Nabile Quenum este simplă: “My name is Nabile, I live in Paris and I take pictures”. În aceeaşi manieră minimalistă şi cool, ilustrează pe contul sau de Instagram esenţa street style-ului parizian.

jaiperdumaveste