Insta LOVE Moments: 13 manichiuri cu inimioare

Sărbătorește dragostea cu o manichiură inspirată din Insta LOVE Moments. Noi am ales cele mai frumoase 13 manichiuri cu inimioare, tu alege-o pe cea care îți va aduce noroc în iubire.

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Cathy Vue (@theenails)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Nail Lord (@naillordlk)

Vezi această postare pe Instagram

O postare distribuită de Bec Nails 🧡 (@bec_nails)

SHOPPING: Lacuri de unghii și stickere cu inimioare pentru o manichiură specială (pentru Dragobete și pentru orice zi în care sărbătorești iubirea)

Pentru o manichiură specială, ai nevoie de un lac de unghii spectaculos. Dacă vrei ca manichiura să reziste mai mult de 8 zile și să aibă aspect de gel, folosește noul set Amazing Gel creat de Melkior (melkior.ro). Pentru că te-ai obișnuit să îți faci manichiura în confortul și siguranța casei tale, Melkior îți propune un set revoluționar. Cu ajutorul lui, timpul de realizare se micșorează, iar rezultatul este spectaculos. Amazing Gel este un set compus din ojă și top coat.

Aplicarea se face în doi pași simpli:

  1. Se aplică pe unghiile curate și uscate (poți degresa cu Degresantul Melkior sau cu spirt). Aplică lacul de unghii în nuanța aleasă, în două straturi și lasă să se usuce.
  2. Aplică un strat de top coat pentru a fixa culoarea și pentru un luciu intens cu efect de gel.

După fiecare aplicare, așteaptă un minut. În cazul unor unghii exfoliate, este necesară curățarea zonei afectate cu un buffer pentru unghia naturală.

Nuanțe: HOT RED, STYLISH BLACK, MODERN BEIGE, GREEN VENICE, WELL DRESSED NUDE.

Set stickere pentru decor unghii cu inimioare, 12 buc. Lila Rossa, 8 lei (https://www.lila-rossa.ro/)

Foto: Pexels/ Designecologist.