Innocenti Sposa – rochii de mireasă pentru femeia modernă

innocenti sposa rochii de mireasă

Cu mult timp înainte de marele eveniment, o viitoare mireasă are deja bine conturată în minte imaginea rochiei pe care o va purta. Fie că suferă sau nu mici modificări pe parcurs, rochia e o preocupare cu importanță deosebită. Tocmai de aceea, căutările sunt constante și satisfacția atunci când, în final, găsește rochia care înglobează toate elementele pe care le-a căutat de-a lungul timpului, e incomensurabilă.

În 2019, să găsești acel echilibru perfect între design-ul actual și cerințele particulare ale fiecărei mirese e deopotrivă un proces ambițios și îndelungat, iar Innocenti Sposa pare că a găsit soluția – rochiile feminine, versatile, romantice, care pun mai întâi de orice accent pe siluetă. Ce mireasă modernă nu-și dorește o rochie unică, care să înglobeze toate aceste aspecte și, în plus, să aibă acel „je ne sais quoi“, care, peste ani, când se uită la fotografiile din ziua nunții să-i reamintească momentul plin de însemnătate din momentul alegerii rochiei?

Innocenti Sposa funcționează după crezul „less is more“ și pune accent pe detalii subtile, iar asta înseamnă că rochia ta va avea un aer sofisticat și timeless.

Odată cu noua colecție pentru acest sezon, „Fly Me To The Moon“, designerul Innocentia C. celebrează feminitatea și rescrie regulile, nelăsându-se ghidată de tendințe ori de tradiție, ci de contradicțiile rafinate ale femei actuale. 

Rochia ZOE, 5.000 lei
Rochia ZOE, 5.000 lei
Rochia UMA, 4.800 lei
Rochia MAY, 4.800 lei
Rochia MAY, 4.800 lei
Rochie ESA, 5.500 lei
Rochia ESA, 5.500 lei
FIA - 4800 lei
Rochia FIA, 4.800 lei
Rochia JOY, 5.400 lei
Rochia JOY, 5.400 lei