INNA, Irina Rimes, The Motans, Selly, Alina Ceușan, Antonia – #AcasaSuntemBine

Vedetele și influencerii, printre care INNA, Antonia, Selly, Irina Rimes, Alina Ceușan și mulți alții încearcă să îndulcească această perioadă grea și transmit mesaje video de încurajare.

În această perioadă, în care cel mai important este să evităm locuile aglomerate, să stăm acasă, să ne informăm din surse oficiale și să avem foarte mare grijă la igienă, artiștii și creatorii de conținut Global Records au inițiat o campanie de încurajare a statului acasă, #AcasaSuntemBine.

Pentru a trece mai ușor peste toată această perioadă grea, redescoperim bucuria de a sta împreună, de a ne trezi în toiul jocului atunci când transfromăm o zi de curățenie într-o zi de concert live sau când învățăm să petrecem timpul cât mai creativ, împreună cu cei cu care locuim. INNA, Irina Rimes, The Motans, Selly, Alina Ceușan, Gami, Antonia, Familia Mateș, Roxen, Alina Eremia și Pain sunt doar câțiva dintre cei care le transmit mesaje urmăritorilor lor.

#acasasuntembine vedete

Prin video-uri realizate în incinta caselor lor, aceștia le transmit mesaje fanilor, încurajându-i totodată să rămână în casă și să aibă grijă de ei și de cei dragi.

Fie că au luat această decizie pentru a-și proteja bunicii, străbunicii, părinții, copiii, apropiații sau fanii și, bineînțeles, pentru a se proteja pe ei înșiși, toți stau acasă în această perioadă. Artiștii nu au renunțat la activitățile cu care erau obișnuiți, însă le-au mutat acasă, fiind aproape de fanii lor prin intermediul rețelelor sociale, unde zilnic fac live-uri sau postări cu lucruri pe care le fac și care-i pot inspira și pe alții.

Categorii Lifestyle