INNA: ”I Go With the Flow!”

inna

În timpul pandemiei, INNA a câștigat și a pierdut. A câștigat o iubire nouă și a pierdut energia concertelor live, cu public, dar acum revine pe micile ecrane în noua emisiune de la PRO TV, Masked Singer România. Vedeta ne povestește despre noii ei colegi și despre ce-i face sufletul să vibreze în prezent.

INNA, personalitatea ta artistică are multiple valențe, pe care le decoperim cu fiecare piesă și cu fiecare videoclip nou. Care este cea mai nouă direcție pe care o urmezi și ce va descoperi publicul la tine?

Nu mi-am propus vreodată o direcție anume, ci fac doar ceea ce simt. Am simțit să scriu muzică în spaniolă, am făcut-o. Am vrut să lansez mai multă muzică dance, edm, în stilul în care am început și am devenit cunoscută publicului… I go with the flow!

Care sunt cele mai recente lucruri, concepte care te-au inspirat în creația ta?

Oamenii, iubirea. Călătoriile erau un factor important, doar că acum se întâmplă mai puțin și mai rar decât înainte.

Vei fi unul dintre cei patru detectivi de la Masked Singer România, alaturi de Horia Brenciu, Ana Morodan si Codin Maticiuc. Cum ti-ai descrie fiecare coleg în parte? Cât de bine îi cunoști și ce admiri la ei?

Abia aștept să înceapă Masked Singer România, este un proiect care îmi este drag, te ține în suspans, în tensiune să descoperi cine se află sub mască.

Horia este mereu pus pe șotii, extreeem de energic. Și vorbește întruna (Hahaha!). Îl admir pentru energia pe care o are.

Ana este a ”drama queen”, un personaj diferit în peisajul emisiunii.

Codin este vesel, curios și foarte implicat!

Cu ce te ține conectată televiziunea? În ultimii ani, ai făcut parte constant din câte un proiect  de succes de televiziune. Cum le alegi și ce dinamică îți oferă televiziunea?

Am ales proiectele tv care simt că mi se potrivesc. Am ales Vocea României Junior pentru că iubesc formatul, dar și copiii și chiar mă bucur să fiu unul dintre jurații acestei emisiuni.

În ceea ce privește Masked Singer, văzusem formatul din State, mi-a plăcut mult! Când am auzit că se întâmplă și în România, am fost super entuziasmată și foarte încântată să fiu parte din acest show dinamic, plin de adrenalină și mult mister.

Continui să locuiești și la Barcelona? Ce înseamnă acest oraș care ți-a devenit a doua casă? În afară de atracțiile turistice clasice, cu ce te îmbogățește Barcelona pe tine, personal?

De când cu pandemia, am mai fost doar o singură dată, cum s-a putut călători din nou. Îmi era super dor! E un oraș minunat, viu, în care mă simt ca acasă, oameni, atmosfera. Este extraordinar!

Cum ți-ai petrecut tot acest timp în care ne-am reevaluat prioritățile, proiectele, vrând-nevrând?

Am avut proiecte online (campanii, live-uri), am avut și filmări cu puțini oameni pentru că trebuia să lansez muzică, am avut studio la mine acasă. Am filmat și un videoclip la mine acasă.

Ce ai câștigat în urma acestei perioade atipice, dar de impact?

Mi-am dat seama încă o dată care sunt lucrurile cu adevărat importante în viața mea.

Ce ai pierdut?

Nu am petrecut timp cu familia pe cât mi-aș fi dorit, nu am putut să mai călătoresc, să mai susțin concerte. Toate aceste aspecte sunt foarte importante pentru mine.

Ți se întâmplă să ai momente când nu ai încredere în tine, în alegerile tale, de orice natură… cum îți rezolvi de obicei impasurile – emoționale sau care țin de carieră?

Se întâmplă să am și zile mai puțin bune, dar mă remontez ușor și singură, dar și cu ajutorul oamenilor apropiați, prietenilor, echipei (dacă sunt și impasuri care țin de carieră).

De când te-ai lansat, de mai bine de 10 ani, ai reușit sa pastrezi constant o notă de mister asupra ta. Mereu ai lăsat loc întrebărilor și curiozităților despre tine… Este o strategie sau pur si simplu personalitatea ta nu este ”atât” de extrovertită?

Eu sunt chiar foarte extrovertită, dar consider că sunt anumite aspecte ale vieții mele care nu sunt de interes pentru public și atunci prefer să nu discut despre ele.

Cât de greu sau de ușor îți poate câștiga inima cineva?

Nu știu cât e de greu, important e să fie sincer, iubitor, cald.

Un artist de talia ta își face ușor prieteni adevărați?

Da. Plus că pe majoritatea prietenilor mei adevărați îi am de când sunt mică și unii îmi sunt parte din echipă, prieteni apropiați.

Ce-ți face sufletul să vibreze în prezent?

Iubirea.

Foto: PRO TV