INNA face daily vloguri – ”Dance Queen’s House”

inna daily vlog

INNA compune muzică în ”Dance Queen’s House”, iar fanii vor putea urmări pe YouTube experiența. 

INNA a început o sesiune muzicală – ”Dance Queen’s House”, care durează câteva săptămâni, într-o casă spectaculoasă din afara Bucureștiului.

Alături de artistă vor fi Marco&Seba, Alex Cotoi, David Ciente, Minelli și wrs, producători și songwriteri cu care INNA a lansat hituri precum ”Ruleta”, ”Iguana”, ”RA”, ”Tu Manera”, ”Discoteka”, ”Gimme Gimme”, ”Heaven”, ”Sun is Up”. În cele 3 săptămâni, împreună cu aceștia, INNA va compune piese noi.

Toate momentele care au loc în casă, procesul creativ vor fi prezentate fanilor într-un daily vlog care va apărea pe canalul de YouTube al INNEI care are peste 6,2 milioane de abonați, dar și pe Instagram (2,9 milioane de followers) și Facebook (peste 10 milioane de fani).

În urma acestei sesiuni, vor rezulta mai multe piese, dar 5 dintre acestea vor fi lansate într-un EP care va purta chiar numele ”Dance Queen’s House”.

””Dance Queen’s House” este un proiect care mă entuziasmează, pentru că îmi place să merg la studio să compun piese și este cu atât mai plăcut să locuim toți într-o casă și să ne bucurăm de muzică și de timp petrecut împreună”, a spus INNA.

Categorii Lifestyle