INNA: 5 oameni care mi-au marcat viața

inna foto ruuca

Pentru că luna aceasta (martie 2021), A List Magazine sărbătorește 5 ani de la lansarea site-ului www.alistmagazine.ro (urmat după nici un an de prima ediție print a revistei A List Magazine), un moment care ne-a schimbat nouă viața (și, sperăm, și cititorilor noștri) ne-am gândit să aflăm de la vedete, designeri, celebrități și oameni dragi nou care au fost persoanele care le-au influențat lor viața. Așadar, am întrebat-o pe INNA care au fost cei 5 oameni care i-au schimbat ei viața.

Îmi este foarte greu să aleg doar cinci oameni, pentru că aceia care m-au inspirat, m-au marcat și mi-au influențat viața sunt mai mulți de atât.

Familia mea: (mama, tata, bunicile mele): familia îmi este alături întotdeauna, ei mă susțin în tot ceea ce fac, mi-au oferit dintotdeauna iubire, căldură, știu că îmi sunt aproape, indiferent cât de departe suntem uneori. Le mulțumesc pentru sfaturi, pentru modul în care m-au educat și în care mi-au fost alături pas cu pas în viață.

Ioana, mătușa mea: este sora mamei mele, dar o consider dintotdeauna ca sora mea mai mare alături de care simt că am crescut și de la care am învățat multe, care mă sfătuia să iau decizii corecte și care îmi este aproape în continuare.

Ștefan Lucian: este managerul meu, cel care m-a făcut să visez și să îmi întrec toate limitele, un profesionist în care am foarte mare încredere, omul alături de care am pornit pe drumul care astăzi înseamnă INNA și Global Records.

Prietenele mele: Nu aș vrea să le enumăr, se știu ele. Îmi sunt aproape, știu totul despre mine, mă susțin. Mi-au fost alături și în cele mai bune momente și în cele în care totul părea că se dărâmă.

Toto: este iubitul meu, omul alături de care petrec fiecare zi, omul cu care împărtășesc aceleași pasiuni, și anume scena și muzica. Ne motivăm unul pe celălalt atunci când vine vorba de job, dar nu uităm să ne bucurăm de lucrurile simple pe care viața ni le oferă.

Foto: Ruuca

CITEȘTE ȘI:

Simona Pătruleasa: 5 oameni care mi-au marcat viața

Malvina Cservenschi: #5 oameni care mi-au marcat viața

Ada Solomon: 5 oameni care mi-au marcat viața

Categorii Lifestyle