Inima florilor

chloe fleur de parfum
Indiferent de variantele în care a fost declinată, aroma trandafirilor pe care am descoperit-o încă din 2008 odată cu lansarea parfumului Chloé Eau de Parfum rămâne una inconfundabilă. După ce timp de 8 ani, au fost explorate diverse dimensiuni ale parfumului florii, astăzi putem vorbi însă de o variantă diferită a acestei creaţii olfactive iconice: Chloé Fleur de Parfum. (Fleur de Parfum, EDP 50 ml, Chloé, 341 lei)

Un concentrat pur de senzualitate, noul parfum încapsulează aromele date de cea mai sensibilă parte a florilor, inima acestora. Maeştrii parfumieri, Michael Almairac şi Mylene Alran combină extrem de original notele de trandafiri surprinse din pistil, cu notele de flori de verbină şi de flori de cireş. Nota fundamentală vine din inima trandafirilor, care dezvăluie în mod surprinzător un miros fin de zmeură-o avanpremieră întrucât niciodată nu s-au găsit asemenea tonalităţi fructate în istoria casei.

Imaginea Fleur de Parfum este actriţa şi modelul Dree Hemingway. Cu părul desprins, Dree dă dovadă de o naturaleţe năucitoare în noua campanie publicitară. În plus, întruchipează perfect spiritul fetelor Chloé: delicate, elegante şi seducătoare fără prea mult efort.

În septembrie, parfumul este disponibil în reţeaua magazinelor Douglas.