Îngrijirea părului slăbit și subțiat cu Pantene PRO-V Hair Superfood

Selfie-ready și gata de plecare în doar câteva minute? Nimic mai ușor! Chiar și în situațiile de urgență, părul nostru deteriorat poate arăta impecabil în doi timpi și trei mișcări.

Sunt gata în câteva minute – o replică pe care o folosim toate, mai ales atunci când suntem în criză de timp. Machiajul, ținuta pe care o alegem și timpul pe care îl alocăm pentru coafat sunt doar câțiva factori care ne stau în cale atunci când vine vorba de ieșit pe ușă în câteva minute. Totuși, în ultimul timp am nevoie doar de câteva minute pentru a avea un par gata de selfies, puternic și cu aspect vizibil mai sănătos, iar totul se datoreaza noii game Pantene PRO-V Hair Superfood.

PANTENE PRO-V Hair Superfood vine în întâmpinarea noastră cu o concentrație mare de pro vitamine B5, lipide și antioxidanți, care împreună ajută la refacerea firului de păr din interior către exterior. Aceasta nu doar cosmetizează firul de păr, ci îl ajută să se regenereze.

Gama include 4 produse menite să facă față obstacolelor prin care trece părul nostru zilnic: șampon care curăță delicat și sporește rezistența firului de păr, balsamul hrănitor cu rolul de a asigura părului ingredientele de care are nevoie; tratament sub formă de balsam zilnic – capabil să readucă la viață chiar și cel mai deteriorat păr – și mască intensivă.

Ador șamponul pentru că îmi curăță podoaba capilară fără a o îngreuna, iar balsamul 3 Minute Miracle reface până la 3 luni de deteriorare în doar 3 minute – un aliat de încredere în viața oricărei femei.

Cât despre coafat…părul meu drept se aranjează perfect imediat după uscare, așadar reușesc din nou să salvez cateva zeci de minute prețioase.

Categorii Video